Väderprognos för 5 dagar

onsdag 13 mars 2013

Halva veckan har gått!

 

993wednesday13

Vi gillar onsdagar! Efter makens samtal vid lunch är halva veckan över för oss båda.

Vädret är soligt och termometern visar +1,3 grader. Snön som är kvar på taken minskar allt mer, jag önskar bara att den försvann i samma takt på marken också.

Nu är det bara torsdag kvar sedan kommer äntligen maken med extra kulig post denna gång på eftermiddan.

sweet87

Eftersom vi räknas bland seniorer (?), det vill säga vi är båda 55+ har jag fått ett kuligt erbjudande från seniordeal.se.  Visserligen dricker vi inte så mycket kaffe, men vi föll för ett av deras erbjudande i alla fall.

Vi beställde en Kapselmaskin Caffitaly M1 billigt.

seniordeal_m1_cloettax3_800x800

Man kan tydligen göra choklad med dem också. Inte bara kaffe och espresso i gud vet hur många varianter. Jag har ju sett apparaterna i några år, men har alltid tyckt att de var alldeles för dyra. I detta erbjudande tyckte maken att de var till ett bra pris, så jag beställde en i lördags. Jag tror att vi kommer att dricka mer kaffe och förmodligen då mest espresso eller latte tack vare maskinen.

Vi får prova oss fram. Förhoppningsvis är alla kapslarna man kan köpa i affärerna i standardstorlek och passar alla apparater. Jag får undersöka saken vidare!

Maken har den med sig på fredag och vi lär dricka latte eller choklad till frukost på lördag Blinkar! Sedan kan jag få en god espresso på eftermiddan om jag känner för det. Jag kan ju bara brygga vanlig kaffe nu och dricker hellre thé.

Har ni nån kapselmaskin? Berätta i så fall vilka kapslar ni använder till den, så blir jag glad! Jag får titta efter vem som säljer kapslar, men jag tror att jag har sett dem i vår vanliga affär.

 

Ha en fin onsdag!

Onsda 05 /Julia

5 kommentarer:

 1. Nån kapselmaskin har inte vi så tyvärr kan vi hjälpa till där, matte har tänkt på att skaffa men hon dricker så sällan kaffe men det finns ju annat gottigt, hihi!
  Det är toppen när halva veckan gått så man snart kan fira helg igen!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som varm choklad... MUMS! Det var just det maken fastnade för ;-)
   Seniordeal.se är kanske nåt för matteföräldrarna? Matte är ju för ung :) Det finn en del roligt där!
   Torsdag imorrn å sen kommer veckans bästaste dag!!!

   Radera
 2. Har aldrig hört talas om denna maskin, men nu var jag in på den sidan, och dom vekar har mycket att välja på. Men det blir inget just nu iaf, får se framöver.

  Ha en bra kväll
  Tass tass

  SvaraRadera
 3. Härligt härligt att halva veckan gått. Jag har bestämt mig för att inte köpa nån kapselmaskin. Kapslarna är så svindyra och jag vill ha färskt kaffe som jag maler själv. Sen var det socker i vissa av dom mjölkkapslarna som finns, så kolla det. Tazz&Kram i mängd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nymald kaffe är ju absolut godast!!!
   Tack för tipset med sockret, jag får se upp med det.

   Radera