Väderprognos för 5 dagar

fredag 15 mars 2013

Ännu en svinkall dag!

 

friday16

Jag undrar vart denna kyla kommer ifrån egentligen?

PICT1078PICT1079

Den första bilden är tagen strax efter jag gick upp och den andra nån timme senare.  Nu har temperaturen stigit i solskenet till –2,1 grader i skuggan. Att solen värmer hörs på takdroppet i alla fall. Det finns fortfarande snö på taken som smälter och låter i stuprören.

Jag sitter och lyssnar på Harry Potters sista äventyr,  Harry Potter And The Deathly Hallows. Jag kände för att lyssna på den igen och tog fram boken igår. Eftersom den är ganska lång räcker den mer än väl till hela dagen idag också. Jag har ett korsord på gång också, får se om den blir löst idag medan jag lyssnar.

Annars har jag låtit jamisarna jaga sopborsten en stund och dammat av de svarta ytorna. Nu är det fint när maken kommer på eftermiddan. Det ljust i alla fall när han kommer, alltid nåt positivt för honom. Hade det varit barmark hade det varit ännu bättre! Vi längtar efter honom alla tre!

Vi önskar er en solig fredag!

Nice day 01 /Julia

6 kommentarer:

 1. Och nu skiner solen, alltid något! Härligt med fredag, hoppas att ni inte behöver vänta så länge på husse.Ha en trevli kväll! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Har ni flyttat till nordpolen? Skulle nästan kunna tro det!
  Härligt att solen tittar fram i alla fall.
  Skönt att få städat undan en del innan helgen börjar, matte har precis tagit sitt städryck så äntligen är det lugnt igen!
  Trevlig helg på er!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. :) :) Ja jag håler med dig Julia, det känns som att det är Nordpolen som flyttat hit istället:( Så det får räcka med denna rysligt kalla vinter nu. Är så trött på att behöva klä sig i dunjacka jämt.
  Har dessutom blivit så förkyld, så det är inget roligt att gå ut heller, men så ringde vår dotter och frågade om vi ville hänga med på en liten utflykt, hon kände att hon behövde komma ut och röra på sig lite, då ville hon att vi skulle hänga på, om vi ville det, klart vi gör det, men det får bli en liten runda isf

  Tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vem är inte trött på kylan!?!
   Det var inte såhär kallt i januari... Våren borde vara på väg!

   Radera