Väderprognos för 5 dagar

onsdag 20 mars 2013

Blåsigt!

 

wednesday_05

Det snöade imorse igen eller fortfarande (?), men det kom inte så mycket sen igår. Skönt, för nu är jag riktigt trött på det vita, liksom så många andra.

Småfåglarna äter mycket nu. De har ätit upp alla solrosfrön och de får ingen påfyllning förrän på fredag när maken kommer. Talgbollar finns kvar för dem att äta några dagar till. Om inte Hacke kommer och sätter i sig dem innan dess. De äter massor åt gången!

Vi gör inte nåt speciellt, bara det vanliga som ni har läst så gott som dagligen. Ljudbok, korsord, vanlig bok i min läsplatta, spel på datorn, kanske nån film och ljuv musik.

Allt är som vanligt med andra ord. Det är inte så stor variation på våra dagar direkt, men vi har inte tråkigt för det. Det är ju bara två arbetsdagar kvar av veckan Ler!

Vi önskar alla en trevlig Onsdag!

wonderful_wednesday_roses /Julia

6 kommentarer:

 1. Vårdagjämning idag och här sitter vi och stirrar på snön! Nåjam lite blommor och en och annan fjäderkotlett piggar ju upp! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tvi attan för det vita - nu räcker det!
  Våra dagar är inte så varierade heller, upp, iväg, sova-bus, hem, sova och lite annat där mellan, bara ibland det händer nått annat men det gillar vi!
  Med böcker blir det ju olika varje gång, hihi!

  Kramizar & nosgos

  SvaraRadera
 3. Inte kan man tro att det är vårdagjämning i dag inte :(
  Snö och isiga kalla vindar, usch!
  Trodde att detvar vår nu, men det kan man inte tro just nu iaf

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut ingen vår än :(
   Men dag och natt är lika långa och det är ljust längre, snart ändrar vi klockan till sommartid :)

   Radera