Väderprognos för 5 dagar

fredag 24 augusti 2012

Semestern är över!

 

00019

Jaha, då är maken inne på sin sista semesterdag. Tänk så fort de fyra veckorna har gått.

Vi har väl inte gjort så mycket under denna semester som den förra. De två första veckorna gick ju åt att se duktiga idrottsmän och idrottskvinnor utöva sina sporter på högsta nivå.

Vecka tre gick åt att avsluta målningen på huset. Det är så fint och vi är jätteglada över att det är klart för massor med år framåt.

Nu sista veckan har ju varit alla sorts väder. Trots det var vi iväg en stund igår.

Nu är detta vår sista kväll för denna semestern. Maken åker imorrn eftermiddag. Han behöver en ledig dag att fixa tvätt med mera innan allvaret sätter igång på måndag. Han behöver nog en dag helt själv att landa på, bara göra ingenting ( = sköta tvättmaskin och torktumlare). Ställa klockan på väckning igen. Han går upp tidigt! Jag tror att hans klocka sätter igång före 5 på morgonen, måndag till fredag.

Ikväll ska vi äta en god trerätters middag. Förrätten blir Toast Skagen, huvudrätten grillad lövbiff med klyftpotatis och sallad och efterrätten chokladglass med egen hallon sås. MUMS!!! Ett bra sätt att avsluta årets semester.

Ha en mysig fredagseftermiddag och kväll!

11 /Julia

8 kommentarer:

 1. Usch ja, det är alltid vemodigt när semestern tar slut - det dröjer ju så länge tills nästa gång!
  OS tog en stor del även av vår semester. Som särbon säger, tur att vi är lika sportintresserade båda två, hur skulle vi annars ha klarat oss i sommar? :-)
  Skönt att huset är fixat, man känner sig så nöjd när man har gjort det man föresatt sig.
  Jag åker också alltid tillbaka till Malmö ett par dagar innan det är dags att börja jobba. Vill absolut inte komma på kvällen och så upp och jobba direkt nästa morgon, det blir en alltför stor chock :-)
  Nu får vi försöka mysa så gott vi kan under den långa hösten och vintern :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man behöver "lämna" semestern och samla sig för jobbet igen.

   Radera
 2. Känns alltid lite småtrist när semestern är över men sen kommer man snabbt in i rutinerna igen men det jobbigaste är att gå upp tidigt, innan 5 är tidigt!
  Vilken mumsig middag ni ska ha, mumsmums!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Tänk att vissa veckor går så mycket fortare än andra. Skönt med en lugn semester, man behöver det också. Mysigt med 3-rätters! Ta tass om er! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Men jisses har det redan gått 4:a veckor ??!!
  Låter smaskigt med en 3 rätters middag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 4 veckor går fort och vår tre rätters middag var jättegod!

   Radera