Väderprognos för 5 dagar

onsdag 15 augusti 2012

Hej onsdag!

 

34445

Vädret är sådär. Växlande molnighet och 19,5 grader. Maken är ute och jag vet inte riktigt vad han roar sig med. Troligen ska han måla de två sidorna av huset som inte blev målat förra sommaren. Färg finns så det räcker, bara han är försiktig när han måste klättra på stegen för att nå!

Igår fixade han gräsmattan och jamisarnas rastgård. Nu är det jättefint ute igen!

Det blev ingen mer vampyrer igår. Maken ville hellre se

hamilton_-_i_nationens_intresse-15924208-frntl

den här och

the_girl_with_the_dragon_tattoo-9289807-frntl

denna!

Jag måste säga att Persbrandt är bättre som Gunwald Larsson i Beck filmerna och att originalversionen av Millennium filmerna är mycket bättre än den Amerikanska! Craig är för mycket James Bond för mig. Han är ingen Mikael Blomqvist alls i mina ögon!

Förmodligen är det så med bägge filmerna att respektive skådespelare är för kända och kopplade till sina tidigare roller. Men det är bara min åsikt, vem vet? Kanske de andra filmerna blir bättre! Det ska komma två till med Persbrandt som Hamilton och det finns två böcker till i Millennium trilogin för Craig att spela i.

Jag tänkte inte göra så många knop idag. Jag har uppgraderat min Note efter många om och men - läs fula ord Blinkar.

Det tog mig 1½ timme att få till det. Jag vill tacka Neas matte som hjälpte mig igen med en del knepigheter igår och det var hon som sa att jag skulle uppdatera till det senaste. Jag ville göra det igår kväll, men mobilen sa ifrån att batteriet inte var laddad till max och jag sköt upp det till idag. Jag trixade med det halva morgonen och upptäckte att mycket fungerar annorlunda mot förr. Bläää! Sånt gillar jag inte så värst.

Jag fick göra om startsidan från början. Tur att jag har en bra användar manual också tack vare Neas matte att läsa innantill ur!

Nu tror jag att den ser ut som förr. Jag behöver inga genvägar på startsidan till olika appar som jag måste (köpa och) ladda ner. Jag spelar inte på mobilen! Det gör jag bara på datorn. Jag är inte road av att ha ihjäl olika saker som många är. Dessutom har jag alltid nån bok att lyssna på, så jag behöver inga spel. Smart Audio Book är den enda appen som jag hämtade till mobilen, enkom för att kunna lyssna på mina böcker från minneskortet! Appen lägger böckerna i ett bibliotek och håller reda på var jag är. Det bästa är att jag kan om jag vill lyssna på flera böcker samtidigt och den håller reda på var jag slutade i de olika böckerna! Plus att jag kan lägga bokmärken till det mest spännande avsnitten i böckerna om jag vill!

Matsedeln för middagen är klar. Vi ska äta kalkonköttbullar, maken med potatis och jag med spagetti, Jag gör nog en tomatsallad till. Bara skivade tomater och skivad silver lök med en god dressing.  Gott och snabbt färdigt. Vi köpte köttbullarna färdiga sist vi handlade och eftersom kycklingsköttbullarna var jättegoda ville vi prova dom här av kalkonkött också.

Jag gillar rökt kalkon på frukostmackan mycket och äter det ganska ofta. Hoppas att köttbullarna är goda med.

Ha en fin onsdag! Jag bjuder på ännu en kul bild jag såg på fejjan!

Toapapper /Julia

6 kommentarer:

 1. Här nere är det strålande solsken , så jag och matte ska visst ut på promenad alldeles strax :)
  Matte har inte sett den amerikanska versionen , men kan tänka sig att hon tyckt precis som du att det är lite mycket james Bond över det hela.
  Inte lätt att riva av bara en ruta på dassrullen , det vet jag :)
  Ha en mysig onsdag !

  SvaraRadera
 2. Matte håller med dig även om hon inte sett Hamilton, inte nån av filmerna.
  Så duktig maken varit, vi kollade på det senaste inlägget.

  Kramizar & nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var han, snart ÄR hela huset nymålat och färdigt! TOPPEN!!!

   Radera