Väderprognos för 5 dagar

måndag 27 augusti 2012

Måndag igen!

 

m18

Till och med vädret är måndag! Grått, blåsigt och kyligt. Vår termometer har bara orkat upp till 10,7 grader. Jag funderar på att jag snart måste sätta på elementet, som finns under bordet om det inte blir lite varmare ute. Det borde vara runt 20 grader ute fortfarande! Vi får hoppas på mer värme och lite brittsommar! Våra äpplen behöver mer sol för att mogna!!!

Nätfönstret i sovrummet är kvar, så där inne är det svalt och skönt när jag ska sova. Inatt fick jag ta fram en fleecepläd, jag frös väl inte direkt, men den var skön att ha ändå.

Mitt lilla levande element, Amanda, sov hos mig nästan hela natten, det var då hon gick jag tog fram pläden. Hon gillar att krypa ner under täcket och ligga nära. Det är otroligt så mycket värme hon alstrar när hon ligger hos mig, det är jättemysigt!

Mitt varmaste knep väntar jag med några månader. Det är att ha två fleeceplädar under täcket och ligga i mellan dem. Då blir det riktigt varmt och skönt. Hellre en pläd extra än för varmt i sovrummet.

Jag har sovit gott och vaknade lite senare än vanligt. Konstigt egentligen för på grund av gårdagskvällen åskskur la jag mig redan vid åttasnåret. Lika bra eftersom jag vågade inte ha datorn på och jag orkade inte vänta ut den.

Jag tog min bok och lyssnade på den i sängen. Jag somnade rätt så fort när Smulan och Amanda kom till ro i sängen också. Amanda under täcket nära nära mig och Smulan bredvid min kudde med sitt huvud i min hand. Då är man trygg och vi mår toppen alla tre.

Det tar några dagar att vänja sig vid att maken fattas i sängen hos oss. Det är därför det blir svalare i sovrummet också. Det är ju en mänsklig kropp som inte alstrar värme under natten, ingen att krypa intill. Klart att det märks!

Ha en fin början på arbetsveckan!

happy_monday_im_trying_to_be_positive /Julia

10 kommentarer:

 1. Här nere är det strålande sol från en klarblå himmel och + 20 grader , så nu ska jag och matte tassa ut på en liten promenad :)
  Här har vi oxå sovit extra länge idag , jag får inte tala om hur länge säger matte *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäst att ni passar på att gå ut i det fina vädret! Det spelar ingen roll hur länge man sover, huvudsaken är att man är pigg då man vaknar!

   Radera
 2. Ledsen att jag inte hinner med riktigt.
  Men jag försöker läsa det mesta.
  Idag var det HÖST ! *uscha* Tazz&Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du har fullt upp just nu, ingen fara!
   Ja, HUTTER nästan ;-)

   Radera
 3. Känns lite trist när vardagen börjar igen fast man vet om att den kommer.
  Mysigt att ha levande element i sängen, säger matte. Hennes fd Smulan låg också gärna under täcket och värmde matte eller kanske sig själv, hihi!
  Vi hade mulet i morse men det klarnade upp och har varit ganska så varmt sen.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är liksom 47 veckor jobb och 5 veckor semester ;-)
   Vi värmer varandra!!! MYSIGT!

   Radera
 4. Härligt med gosiga kissemissar som skänker en kärlek och värme! ♥ Kram

  SvaraRadera
 5. Usch idag var det faktiskt inget kul, kallt och eländigt för att vara augusti.. Låter som ni har det så gosigt när ni ska sova men förstår att ni saknar husse! nosbuff

  SvaraRadera