Väderprognos för 5 dagar

tisdag 28 augusti 2012

Kallt!!!

 

katte354

Fy 17, så kallt det var inatt. Jag misstänker att det till och med var frost hos oss, men jag vet inte säkert. Det var länge sen jag nollställde termometern, men vi hade 3,9 grader vid sextiden imorse. HUTTER!!!

Nu har temperaturen stigit till 15,6 grader, men är det inte ovanligt kallt för att vara augusti??? Solen gör i alla fall tappra försök att skina trots molnen och det är bara en lätt bris ute. Det kändes ganska skönt egentligen när jag vädrade för en stund sedan.

Jag gör inget speciellt, bara spelar kort och lyssnar vidare på bok två, New Moon, av The Twiligth Saga. Det är den boken jag tycker sämst om, där Edward överger Bella för att “rädda” henne, men boken slutar med att hon räddar honom på slutet tillsammans med Alice! Den är bitvis så sorglig.

Mina tankar går mest till Gammelmatte Gitte som förmodligen ligger på operationsbordet nu. Hon måste genomgå en hjärtoperation tyvärr. Jag och familjen önskar att operationen går bra och utan komplikationer och att hon kryar på sig snart och får komma hem till sin älskade dotter och kissemissar!

Ha en bra tisdag! Bilden tillägnas Gammelmatte Gitte idag!

get_well_soon-1 /Julia

7 kommentarer:

 1. Kallt här också, som du ju redan vet. Frostnatt och 0° kl 6 i morse.
  Håller tummarna och tänker på Gammelmatte Gitte att operationen ska gå bra.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ovanligt kallt är det!!! Hoppas att mitt tips med fiberduk hjälper lite.

  SvaraRadera
 3. Vi håller med om att det är kallt. Håller tummar och tassar för Gammelmatte Gitte här också. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. vi väntar på att få höra nåt om henne, men vi är säkert många...

   Radera
 4. Så kallt har vi inte haft ännu, vad vi märkt i alla fall.
  Matte är inne på bok 3 nu, hon håller med om att tvåan är lite trist men hon sträcklyssnade nästan i helgen för att komma igenom den.
  Hoppas att er väns operation gått bra.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också börjat på bok tre, äntligen :)
   Vi har inte hört nåt än tyvärr.

   Radera
 5. Ja burr det märks att det är höst på gång. Var på skogspromenad med syrran igår och så höstigt det kändes. För mig var det första höstdagen igår. Kyligare luft och det luktar höst.
  Såg nu på facebook att Gittes operation gått bra. Hoppas hon snart är kry igen så hon får komma hem till dotter och katter.

  Kramar

  SvaraRadera