Väderprognos för 5 dagar

lördag 25 augusti 2012

Hej vänner!

 

0006 (1)

Nog har vädergubbarna haft fel om dåligt väder för en gång skull. Allt det där regnet och åskan som skulle ha varit både igår och idag har uteblivit. Det kom en rejäl skur i torsdags eftermiddag, när vi hade kommit hem, men ingenting sedan dess.

Det har varit soligt och varmt idag också. Just nu visar termometern 21,6 grader.

Vår vardag har börjat efter fyra härliga veckors semester. Maken har åkt. Han behöver en dag för att fixa tvätt och sånt och komma i stämning för att återgå till jobbet på måndag.

Vi ska inte göra nåt speciellt under veckan. Jag har inte planerat nåt i alla fall. Vi tar veckan som den kommer. Jag har massor med olösta korsord, flera “olyssnade” böcker och en trave med DVD filmer från BBC’s  Best British Classics som jag inte har sett.

PICT0846

Vi har 5 av deras boxar med 5 filmer i varje box

PICT0847-001

som vi köpte under våren och sommaren jättebilligt.

De innehåller många (25) fina filmklassiker från BBC. De är så duktiga på att göra kostymfilmer efter gamla odödliga klassiker.

Underhållning kommer jag inte att sakna nu, när våra veckor återgår till det vanliga och Smulan, Amanda och jag är här på landet ensamma från söndag eftermiddag till fredag halv sex. Å andra sidan har jag aldrig tråkigt när jag är ensam, tvärt om, jag trivs med det.

Visst saknar jag maken, men han kommer ju varje helg och vi talar med varandra minst två gånger varje dag i mobilen och vardagarna går rätt fort.

Ha en trevlig lördags eftermiddag och kväll!

14 /Julia

6 kommentarer:

 1. Visst går veckorna fort så tråkigt hinner man knappt ha, hihi!
  Det var inte lite filmer där, blir en del att se igenom, skönt att ta till.
  Härligt att vädergubbarna hade fel om ert väder, här har det småregnat till och från.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Filmerna kommer att räcka lääänge, så lite som jag ser på TV och DVD ;-)

   Radera
 2. Skönt att slippa regnet och Åskar. Det är trist när man inte törs ha datorn på. Det har varit perfekt utflyktsväder idag, lagom varmt, så det här vädret får gärna fortsätta. Håller med om att brittiska serier ofta är väldigt sevärda! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med om vädret!
   Britterna ÄR duktiga på filmer och serier :)

   Radera
 3. Här regnade det som bare den både igår och idag.
  Igår hade inte matte o husse ont av det eftersom dom befann sig mitt i det djupaste Småland och där regnade det inte en endaste liten droppe :)
  Min matte gillar också BBC´s välgjorda kostymfilmer och har nu följt David Copperfield på TV.

  SvaraRadera