Väderprognos för 5 dagar

torsdag 9 augusti 2012

Hej svala torsdag!

 

00009

Det är halvmulet och bara runt 15-16 grader, det regnar i alla fall inte!

Som jag skrev, var vi iväg och handlade igår. Färdtjänsten kom i tid för att hämta oss i solsken och uppehåll. Vi började på Ö&B. Där köpte vi ett duschdraperi till för elrullstolen. Den som hänger ensam nu behöver en “kompis” för att räcka till utan att vara fullt utdragen, som den är nu. Vi lyckades hitta en lika dan som vi köpte sist. Jag hittade påslakanssätt i bäckebölja, Jag gillar verkligen materialet. Det är så mysigt att sova i. Vi köpte lite godis också. De har ju så bra priser på dem vi gillar. Makens favorit, Toblerone och min, After Eights. De hade extrapris på min favorit 25:- för en 400 gr ask. De är så goda när man är gottsugen. Jag är faktiskt nöjd med en när sötsuget sätter i. Jag skrattar åt minnen med min far, han kallade dem för choklad med tandkräm i Skrattar!

När vi kom ut ur affären öste regnet ner. Vi stannade till på El-Giganten, bara för att komma undan det värsta regnet. Inte hjälpte det, vi blev ordentligt blöta innan vi kom till mataffären. Där inne gick det rätt fort. Vi visste vad vi skulle ha. Vi passade på att köpa lövbiff till ett bra pris. Tråget vi köpte innehöll 18 jätteskivor som frystes in till 8 middagar. De två lite skeva skivorna blir till biffstroganoff för två imorrn. Jättegott!!!

På vägen från P platsen till stugan blev vi ordentligt blöta, det var bara att byta till torra kläder fort och hänga upp de blöta på tork.

Maken är på rymmen idag. Han ville kolla posten och tog med sig de nya sängkläderna för att tvätta dem, så vi kan använda den. Vi tvättar alltid sängkläder och handdukar innan vi använder dem! Bra att tvätta bort eventuell sk*t de doppas i. Han hade en del andra ärenden så han sover i “stan” inatt. Det var ett tag sen vi hade dubbelsängen för bara oss tre. Smulan och Amanda ser så kul ut på kvällarna när “deras” sida är upptagen av husse. Inte för att de ligger där när han inte är här, men ändå ska de gnöla lite innan de kommer till ro. Det hör liksom till.

Jag ska inte göra många knop idag. Titta vidare på OS. Nu är det inte många dagar kvar. Nu är det damerna som kvalar till höjdhoppet. Hoppas att “våra” tjejer går vidare till finalen. Vi lär få se.

Handbollsmatchen igår kväll var spännande. Vi kom hem när den har pågått i ca 5 minuter. Vi bytte om och hjälptes åt att plocka undan, satt sedan som klistrade framför TVn. Skönt att Svenskarna vann! Vi kan bara hoppas att de vinner 2 matcher till. Semifinalen och finalen Blinkar! De är absolut värda att få medalj, helst guld!

Ha en trevlig torsdag!

Torsdag 3 /Julia

8 kommentarer:

 1. Vad trist att bli så blöta fast man kan stå ut säger matte så länge det är på hemvägen men jag säger, inget man kan påverka, hihi!
  Matte håller med dig, hon tvättar alltid allt nytt som går att tvätta, blir mjukare också då säger hon.
  Vi missade handbollen för vi satt ute så matte gnällde lite på mig när vi kom in men jag brydde mig inte om det, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 2. Regn, mulet och lite höstligt. Undrar just om sommaren är över...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller fullständigt med dig att After Eights är jättegott. Var länge sedan jag köote det nu. Får köpa det nästa gång vi handlar.
  Här har det oxå varit lite mulet, fast inget regn i dag.

  Tasskram

  SvaraRadera
 4. Det låter som en bra dag - med undantag av regnet. Det kan vi inte göra nåt åt. Hoppas helgen blir fin.

  SvaraRadera