Väderprognos för 5 dagar

torsdag 12 juli 2012

Växlande molnighet och blåsigt!

 

Torsdag

Jag är på bättre humör idag. Jag har sovit gott och mycket inatt.

Jag tog med mig Young Victoria till min pytte lilla dvd-spelare som finns bredvid sängen och såg filmen liggande efter kvällstoaletten. Jag kände att jag behövde lägga mig och räta ut kroppen. Där låg vi alla tre och njöt av filmen. Jamisarna ville gosa med mig när jag låg och de njöt av mag-kli, under hakan-kli och öron-gos. Amanda är en buffliga typ, så hon buffades mycket, det gör hon ofta och gärna oavsett vad jag gör.

När filmen var slut satte jag i en bok i cd-spelaren och tog ett sista varv till badrummet. Smulan och Amanda låg och sov redan, de märkte inte ens att jag gick upp några minuter.

Jag somnade rätt fort och sov många timmar ostört. Det var jätteskönt. Visserligen var jag lite stel på morgonen, men det är priset för bra sömn och det tar jag gärna.

Min kompis mår efter omständigheterna bra. Hon får nog stanna på sjukhuset över helgen, hon får höra imorrn. Hon känner sig trygg på sjukhuset och har det jättebra där, hon har eget rum och blir inte störd av nån annan, liksom hon inte stör nån heller. Hon får ha sin mobil på, så hon har inte så tråkigt heller. Vi har växlat många sms under förmiddagen och fler lär det bli på eftermiddan.

Föreningens gamla åkgräsklippare har gått sönder och den nya har kommit. Den har provats på allmänningen bakom oss. Alla som brukar klippa gräs på allmänningarna kommer säkert att prova den i helgen. Den väsnas i alla fall mindre än den gamla, annars kan inte jag se nån större skillnad, men vad vet jag???

Huvudsaken att den fungerar som den ska. Den kan kopplas till den lilla släpvagnen som finns, annars vet jag inte om det finns nån utrustning till den. En snöslunga vore bra till vintern, men jag har ingen aning om om det finns till den. Vi lär väl få se när det blir dags. Vi ska först njuta av sommar och semestrar.

Maken jobbar två veckor till och sedan har vi semester i fyra veckor. Jag vet att både han och jag längtar till dess. Han sa att det inte gör så mycket om det blir regnigt de två första veckorna, då är det ju full sportunderhållning från London och sommar OS på TVs alla kanaler.

Jag önskar er en solig torsdag!

Torsdag 3 /Julia

PS

Jag fick veta att kommentarlänken inte fungerar som den ska. Jag vet inte varför. Hoppas att den fixar till sig, för kommentarer är kul!!! DS

13 kommentarer:

 1. Nu fungerar den, för mig i alla fall. Hoppas att den gör det för er också!

  /Julia

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du fått sova ut ordentligt, det behöver man göra.
  Rena lyckan för tjejerna när matte ligger och myser så med dom, hihi!
  Det ska nog finnas en del saker till en åkgräsklippare för det har jag hört mattefar säga när han vill ha saker till sin, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Hejsan vännen! Nu har det börjat att gå åt rätt håll för mig o jag är så glad för det o på lördag ska jag hem.
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Skönt att du fick sova ordentligt! Vilken myskväll, maggos och kli runt öronen är det bästaste som finns! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Skönt när man kan sova länge , även om det betyder att man är stel i kroppen säger min matte :)
  Här har det varit ömsom sol och omsöm ösregn idag.
  Hoppas på bättre väder imorgon när min matte är ledig.
  Mysigt att ligga och gosa i sängen med matte och husse med för den delen :)

  SvaraRadera
 6. En en riktigt skön sömn tackar man inte nej till :-)
  Skönt att höra att kompisen mår bra trots omständigheterna.
  Va skönt att ni snart får ha semester tillsammans :-) tyvärr fick jag och min sambo knappt någon semester ihop i år eftersom han började på jobbet inte så länge sen. Men till nästa sommar hoppas jag vi får med semester tillsammans.

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Det funkar att skriva här iaf, så jag hoppas det kommer fram :)
  Här har det regnat och åskat som spön i backen :(
  Trodde hela huset skulle lyfta. Det kändes så iaf
  men det gick över på några minuter, och sedan kom solen fram ganska snabbt efter regnöverfallet.

  Hoppas på bättre väder framöver.

  Kram på er

  SvaraRadera