Väderprognos för 5 dagar

torsdag 26 juli 2012

Svalare = behagligare!

 

thursday_04

Det är svalare idag än igår. Jag tycker att det känns mycket skönare. Ingen sol och det blåser en smula. Jag har fått ner temperaturen inne också. Nu är det behagliga 22 grader mot gårdagens 27 inne. Jag invigde min nya bordsfläkt. Den var riktigt effektiv. Den svalkade faktiskt luften lite. Smulan tyckte att det var en märklig mackapär som blåste på henne. Hon passerade snabbt förbi och satt på fönsterbrädan bakom fläkten. Amanda har bara sett den när den var avstängd. Hon nosade lite och gick vidare. Ännu en mojäng som tar plats på bordet tyckte hon nog.

Jag måste nog städa på bordet och “möblera om” på alla grunkor jag har där. Det måste gå att organisera dem lite bättre. Just nu är det alldeles för mycket “bra å ha” saker som trängs.

Förutom datorn, det viktigaste, en extern hårddisk, skrivare, bordsfläkten, fruktskål, ett glas full med pennor, mina dosetter med mediciner, mobilen i sin “docka”, en pappask med minneskort, hörlurar, min thé mugg och gud vet vad mer. Jag ska ta en bild på hela röran och en bild efter städningen, bara för att se skillnaden före och efter Blinkar.

Jag vill nog byta bordsduk också. Ta bort den blåvita vaxduken och lägga på en i tyg istället. Då slipper jag “servetten” som jag använder som musmatta också. Vaxduken är för glatt och musen fungerar inte direkt på den. Den liksom bara glider omkring på den och inte vill som jag vill utan något strävare under, därför tog jag en bit hushållspapper som är präglad med mönster. Den är sträv nog att ha under och nu fungerar min sladdlösa mus som den ska.

Men allt detta får vänta till makens semester. Jag måste få hjälp med att plocka rent på bordet. Skrivaren till exempel klarar jag definitivt inte att lyfta själv. Till den behövs två bra händer absolut och det har jag inte. Inte kan jag gå med den i händerna heller. Jag kan inte gå alls utan bock.

Nu har maken bara resten av idag och imorrn innan han är ledig! Gissa om vi längtar båda två.

Ha en trevlig torsdag!

thursday_01 /Julia

10 kommentarer:

 1. Här skriker och jamar katterna så fort jag börjar vädra och har öppnat fönstren till en liten glipa. Är de stängda så blir det så kvavt.

  Att städa bordet och ändra där borde jag också göra. "Rensa i röran" är ju inte så dumt. Man samlar på sig en massa och rätt som det är hamnar det huller om buller. ;-)

  Kram, kram ♥

  SvaraRadera
 2. Tack för gratulationerna :)

  Nu i sommar är jag ännu sämre än vanligt på att kommentera och nu blir det inte heller mycket bloggläsning. Men jag uppskattar att du/ni ändå tittar in hos mig :)
  Kram Catta

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Du/ni har ju en del med bäbisen som ni väntar! Lycka till!!!

   Radera
 3. Snart är det semester!!!!
  Du skulle se mattes skrivbord då! Ibland hittar hon knabbt datorn, hihi! Fast nu är där rätt hyfsat, hihi!
  Vi har så varmt idag så matte plockade fram vår fläkt.
  Lite läskigt faktiskt för den blåste på mig så jag håller med tjejerna!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 4. Visst är det fantastiskt att få hjälp när man behöver. Hoppas det blir en fin semester.

  SvaraRadera
 5. Du har en snäll man du :)
  Tänk om det växte sådana på alla träd :)
  Hoppas ni får en skön och fin semester

  Kram

  SvaraRadera
 6. Här nere har det varit +27 i skuggan idag med , så gissa om matte o husse suttit i skuggan ?!
  Jag brydde mig inte om att följa med ut idag , det var mycket svaligare inne :)
  Hoppas att det inte är så varmt imorgon när jag o matte ska ut på vägarna. Matte har varit o köpt solskydd till rutorna idag , sånna man sätter fast med sugpropp :)

  SvaraRadera