Väderprognos för 5 dagar

torsdag 5 juli 2012

Hej torsdag!

 

426

Det är konstigt väder ute. Mulet och det känns både rått och kvavt på nåt sätt. Egentligen är det inte kallt, termometern visar 22,4 grader men det känns inte så. Det känns kallare. Blåser gör det också. Jag tror att det är åska på gång.

Jag vaknade mitt i natten, strax efter 3 och var uppe några timmar, men kunde somna om så småningom och sov ganska gott till ½9. Vilket är sent för att vara mig. Men det var väl fullmånen som spökade. Inget att fästa sig vid alls.

Jag är lite stelare än vanligt och har lite ont, men det mesta har jag kunnat avhjälpa med min dagliga träning och ett par Alvedon. Jag vaknar ofta stel när jag inte kan sova igenom hela natten. Skönt i alla fall at jag kunde sova lite till. Min dag blir lite upp och ner när jag sover dåligt. Det är viktigt med mina medicin och mattider, jag håller dem så gott jag kan. Nån halvtimme senare nån enstaka gång kan väl inte göra så mycket. Mitt blodsocker håller sig inom normala gränser. Jag äter bra och allsidigt. Gör mina övningar dagligen. Jag hoppas att bli av med alla mediciner (3 tabletter dagligen) som jag äter på grund av min diabetes snart. Jag gillar inte att behöva äta tabletter.

Nu tittar solen fram, jag ska passa på att njuta lite av den. Öppna dörren en stund och vädra huset. Smulan och Amanda ligger och sover, som dom oftast gör såhär mitt på dagen!

Ha en trevlig torsdag!

00017 /Julia

14 kommentarer:

 1. Hejsan vännen!
  Så känns det här med både rått o kvavt.
  Idag har jag iallafall klippt/trimmat min lilla gräsplätt
  o ställt alla växter vid staketet o min tomatplanta har växt så den är jättestor nu.
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Vi har precis samma väder - kvavt, grått och TRIST! Var blir sommaren av? *mutter*
  Du tar så väl hand om dig så du är verkligen värd att få sluta med dina mediciner. Håller tummar och tassar att det blir så!
  Ha en fin dag, hoppas solen fortsätter lysa och att du får sova riktigt gott i natt :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Vi har liknande väder fast det blåser inte.
  Skönt att du kunde somna om igen så du fick lite mera sömn i alla fall.
  Tabletter är aldrig kul att ta.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det var skönt att sova lite till.
   Tabletter är inte kul, men jag måste ta dem.

   Radera
 4. Visst är det märkligt att månen kan ställa till det så!Matte brukar sova dåligt ett par dagar efter konstigt nog. NOsbuff

  SvaraRadera
 5. Ja vädret har verkligen varit underligt idag, väldigt kvavt. Hoppas åskan brakar loss så man inte känner sig så tung i huvet.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Igår var väldigt kvavt, men vi slapp åskan. Den får gärna hålla sig borta! Skönt att dina värden är så bra. Du är jätteduktig med både kost och träning! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Här är det också kvavt idag, fuktigt i luften. Det är bra att du tar hand om dig. Jag gör som Smulan och Amanda - sover.

  SvaraRadera