Väderprognos för 5 dagar

måndag 23 juli 2012

En regnig måndag!

 

3monday47

Det regnar! Sådana här dagar brukar maken säga att till och med vädret är måndag. Termometern masat sig upp till 17,4 grader i alla fall. Några grader till vill jag allt ha på sommaren.

Fast att det är svalt på nätterna är ljuvligt. Jag sover så gott då. Visserligen behöver jag en fleecepläd extra, men vad gör det? Ingenting alls.

Vi har väl inte gjort nåt annat än att jag har gjort större delen av mina övningar, resten tar jag allt eftersom under dagen. För egentligen nästan allt jag gör ger en viss träning. Det som kräver fysisk aktivitet i alla fall. Även buset med tjejerna!

Att lösa korsord ger mig nyttig hjärngympa. Bästa sättet att hålla insidan av huvudet igång också. De små gråa behöver också knepigheter att klura på.

Jag har fortsatt med oupptäckta ungdomsböcker. Jag har lånat På drift av Jack Kerouac från TPB. Tydligen en jättebra bok som kom nån gång på femtitalet. Jag lär få se när jag lyssnar på den imorrn. Den handlar om några ungdomar på resa genom USA.

Idag ska jag avsluta boken jag håller på att lyssna på.

1484346

En av Arto Paasilinnas oförglömliga romaner. Vi tycker om hans ibland ganska bisarra humor. Vi har nog det flesta som finns översatta till Svenska.

Annars ska jag inte göra så många knop. Det är ju  städat i varje vrå. Någon disk finn inte heller. Jag är duktig på att diska upp genast efter maten. Jag gillar när diskbänken är ren och tom. Också en bra form av träning. Jag måste ju använda båda händerna och stå upp under tiden. Mer stå-träning lär jag få när jag ska göra den grönsaks-wok jag är sugen på. Jag ska bara bestämma om jag ska göra den med nudlar eller ris. Skönt att jag inte har värre bekymmer än så!

Ha en trevlig början på den sista juli veckan!

 

m18 /Julia

16 kommentarer:

 1. Trist med regn. Vi har sol men det blåser rysligt mycket så det är inte så varmt!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 2. Här i Skåne har vi faktiskt varmt och fint väder för en gångs skull. Lite sommar ängtligen!

  Har du läst "Eld" och "Cireln" av Strandberg och Elfgren? Det är också ungdomsböcker som jag skall läsa så småningom tänkte jag.

  Nu är det Åsa Moströms senaste som ligger i Noten.

  Hur går det med din Note? Funkar allt som du tänkt? Jag hjälper dig hjärna med vad jag kan, det hoppas jag du vet.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har Cirkeln men inte Eld. Deras tur kommer nog också så småningom.

   Jag bara älskar min Note. Jag har nog klurat ut det mesta i alla fall. Mycket tack var din hjälp.
   Är det nåt mer jag behöver hjälp med så, frågar jag ;-)

   Radera
 3. Segt med regn igen, och som du säger lite värme vill vi allt ha.Vi har satsat på en mysdag här hemma, känns som det var det bästa för dagen! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gick till och med och la mig en stund och gosade med Smulan och Amanda i sängen på eftermiddan. Vi hade det jättemysigt!

   Radera
 4. Skrev jag Åsa Moström? Jag menar givetvis Åsa Larssons senaste. Jonas Moströms har jag precis läst ju. *skakar på huvudet*

  SvaraRadera
  Svar
  1. *skrattar gott* tänkte väl att det var Jonas Moström. Läser/lyssnar du på Åsa Larssons Till offer åt Molok?

   Radera
 5. Åhh, va härligt att du bara kan vila idag.. Sånt gillas extra mycket! :)


  Nosgos och Kärlek <3

  SvaraRadera
 6. Åh här nere har vi strålande solsken och +22 grader i skuggan just nu , hade det inte blåst halv orkan så hade det varot purrfekt :)
  Här har vi inte gjort många knop heller idag , jag o matte har varit ute en sväng och eftersom det blåste så mycket så fick jag JÄTTE MYCKET frisk luft så när jag kom in så la jag mig för att sova :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att du hade matte i snöre så ni inte blåste bort *fniss*

   Radera
 7. Roligt att höra att nån säger att man inte har mer bekymmer än att bestämma om man ska nudlar eller ris i wokken. Hoppas det blev gott oavsett vilket du valde,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt att "bara" behöva välja mellan ris och nudlar :)

   Radera
 8. Skönt att inte behöva göra något speciellt, när det mesta redan är gjort.
  Hjärtinnerlig Kram, vännen ♥

  SvaraRadera