Väderprognos för 5 dagar

måndag 30 juli 2012

Hej på er denna soliga måndag!

 

3monday47

Efter gårdagskvällens och nattens regn vaknade vi till en fin måndag. Makens första riktiga semesterdag. Vi åt en lagom lat frukost med lite OS på TV.

Maken kom på att han behövde uträtta några ärenden på “gubbdagis” bland annat, så han åkte iväg för en stund sen. Vi kom överens att han sover hemma och kommer tillbaka imorrn igen. Självklart ska han göra det han vill. Han måste få lite egen tid också. Det har han inte ofta. När han är ledig är han ju alltid här och jag tycker att han ska kunna göra saker som han tycker är kul på semestern.

Just nu ligger jamisarna och sover och jag tittar på fälttävlan. Det är nästan bara då det är OS som jag ser på hästtävlingar. Det är ju sällan annat än vanlig hopptävlingar som visas på TV. Roligt att se att det går bra för de svenska ryttarna hittills.

Annars ska jag ägna mig åt mer OS och varva med bok. Jag lär inte få tråkigt, det har jag aldrig förresten. Har jag bara en bok att lyssna på och datorn fungerar som den ska, finns det mycket jag kan roa mig med.

Grannarna arbetar hårt med vad dom nu gör. Hans apparater låter, det hörs på lång väg att han jobbar hårt. Han är dessutom hänsynsfull, börjar inte med uppgifter som låter allt för mycket förrän vid 10-tiden och lägger av vid 4 snåret och bara på vardagar. Tur att maken har många verktyg, så grannen kunde låna nåt han behövde men inte hade själv.

Jag ska strax fixa min middag. Valet föll på fiskpinnar, ris och remouladsås. Går fort att laga och är jättegott!

Ha en fortsatt trevlig måndag!

happy_monday_im_trying_to_be_positive /Julia

6 kommentarer:

 1. Skönt med hänsynsfulla grannar :-)
  Din middag lät smarrig, enkel men riktigt god :-)


  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ibland behöver man saker från såna gubbdagis-affärer, hihi! Matte ska till en sån en dag men mattefar ska med och han kan aldrig bestämma när han vill så snart kör hon nog själv, hihi!
  Det är skönt att aldrig ha tråkigt, matte är likadan, finns alltid nått att göra om inte annat så läser/lyssnar hon på nån bok. Hon trivs bra hemma och är inte rastlös av sig och det gillar jag!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni lär väl se om matte orkar vänta ut mattefar *fniss*

   Radera
 3. OS är spinnande ändå, man tittar på mycket som man inte ser annars..Håller tassarna för att vi får någon medalj såsmåningom. Bra med hänsynsfulla grannar, gissar att det blir lite mer umgänge så här på sommaren.nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi håller tassar och tummar att medaljer kommer!
   Mer umgänge lär det bli med våra nya trevliga grannar.

   Radera