Väderprognos för 5 dagar

måndag 9 juli 2012

Soligt, varmt och kvavt…

 

3monday47

Det väntade åskvädret bestod av två rejäla brak och några droppar regn igår eftermiddag. Det blev inte märkbart bättre efteråt heller. Idag är det minst lika kvavt som igår och dessutom är det varmare. Vår termometer visar 26,3 grader…

Jag försökte beställa färdtjänst till imorrn via datorn, men det gick inte alls. Jag fick ringa, vilket jag undviker för det blir så krångligt. Tjejen jag talade med var trevlig men de hade “bilbrist” runt klockan 13:00, det är då många dialyspatienter åker, så jag fick boka bil till 12:30. Jag ska vara på Sophiahemmet kl. 14:00 och kan inte vara sen. Så här bör jag hinna i alla fall. Sen får vi ta en promenad i sjukhusparken om vi kommer för tidigt.

Maken kommer efter jobbet. Jag sitter och väntar och får dagen att gå med en bra bok. Smulan och Amanda ligger i vårt relativt svala sovrum och sover.

Väderprognosen spå regn till imorrn och självklart kommer det att regna eftersom jag måste iväg. Kunde det inte ha regnat då det skulle… ända sen i lördags har de spått regn och vi hade bara mulet och kvalmigt. Typiskt, Nåja, jag måste iväg på ögonundersökningen vilket väder det än blir. Jag berättar hur det gick, när jag är tillbaka imorrn eftermiddag.

Ha det så bra till dess!

00026 /Julia

14 kommentarer:

 1. Tänk att man aldrig är nöjd,för varmt,för kallt för kvavt...Vi får hoppas på uppehåll imorgon i alla fall. Hoppas att undersökningen går bra.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hoppas på bra reseväder imorgon. Svalare får det gärna bli. Hela lägenheten känns som badrummet efter en lång dusch - varmt och fuktigt. Vi tror och hoppas att undersökningen ger glada besked. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Självklart blir det regn just då, det är i så fall typiskt alltså. Vi ska hålla tummarna att det inte regnar så klart.
  Lycka till!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 4. Och här regnar det mest hela tiden, men i helgen som var så var det oerhört kvalmigt och varmt. Varför är det aldrig så där "lagom"? Antingen så är det för mycket av än det ena, än det andra. Katterna har legat helt utslagna.
  Lycka till i morgon!

  SvaraRadera
 5. Så ni har fått vårat väder som vi hade igår upp till er :)
  Här har det regnat rejält nu ikväll , men som tur var så kom aldrig den där Åskar.
  Hoppas allt går bra med Färdtjänst och ögonläkarbesök imorgon !

  SvaraRadera
 6. Hoppas det regnar nu i natt i stället för imorgon när du skall i väg. Hoppas det går bra :-)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Lycka till på ögonundersökningen
  hoppas på hyfsat väder iaf i morgon

  kram

  SvaraRadera