Väderprognos för 5 dagar

söndag 29 april 2012

Hej soliga söndag!

 

Söndag

Pippisarna sjunger för fullt! De har tidiga vanor! Jag väcktes av dem vid 4-tiden, men kunde somna om rätt fort. Smög upp vid 7 och förberedde frukosten för oss. Det blev våfflor idag med egen hallonsylt men ingen vispgrädde. Vi hade ingen men gott ändå.

Maken tog bort döda grenar från vårt lilla plommonträd. Nu ser den för ynklig ut. Hoppas att den överlever i alla fall. Den gav goda Viktoriaplommon. Jag hoppas på en rik plommonskörd iår. Jag älskar våra plommon. Vi har ett större träd av sorten Opal, den är underbart god!

Det är stora knoppar på alla grenarna nu, snart grönskar de alla, för att gå i blom strax efteråt.

Maken åker tidigt idag, men det gör ju inget. Han är tillbaka imorrn eftermiddag igen! Härligt!

Jag ska inte göra nåt speciellt, bara det som jag gör dagligen. Lyssna på bok, ser kanske lite på TV eller nån film. Jag har beställt några billiga klassiker via nätet från min favoritbutik för billiga filmer och sånt. Med deras fina och snabba service lär de komma så jag kan få dem på fredag.

Jag har beställt färdtjänsten till på onsdag. Då kommer vi att börja på biblioteket, där jag får gott om tid. För att fortsätta till doktorn och sedan handla lite så maken slipper släpa så mycket på fredag som sista anhalt på min snitslade bana..

Ha en fin och solig söndag!

00011-1 /Julia

14 kommentarer:

 1. Ha en riktigt skön söndag, ni också!Solen skiner hos oss och jag hittade en solstrimma på golvet i vardagsrummet, där jag parkerade mig!
  Kram från Norr/Fjutten med familj

  SvaraRadera
 2. Var god och skicka hit solen *stampar med tassen*
  Här nere ösregnar det minsann :(
  Våra planer för dagen är = gosa , handla mat till dom 2-benta , gosa och titta på TV :)
  Ha en mysig söndag !

  SvaraRadera
 3. Hoppas solen skiner på er hela dagen.
  HÄr är det lite mulet.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 4. Ååå plommon träd. Mysigt, om man ändå kunde ha nått sånt här uppe i norrbotten. Vilken snäll man du har, som putsar fönster. Blir så fint när det är gjort. Men jag brukar ha otur. När jag putsat klart bruka det bli värsta ovädret, regn på fönstren =( eller annat skit. Ha en fin dag kram/ Helena & alla 7 kissarna....

  SvaraRadera
 5. Bra med lite planering. Hoppas allt går bra på onsdag.

  SvaraRadera
 6. Våfflor är gott så det var ingen dålig frukost.
  Plommonträdet kommer säkert igen,hoppas vi i alla fall.
  Jobba en dag och sen vara ledig igen, hade varit bättre att vara ledig på måndagen också men så ska min matte också göra - jobba alltså!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 7. Plommonträd vill mamsen ha. Det vore kanon, säger hon. Men vi är lite kissemisstänksamma för pappsen har ju kapat ner flera björkar på tomten nu under helgen. Så man undrar ju varför de vill ha träd när de ju ändå tar bort dem! Tvåbeningar är bra knepiga många gånger! Visst då???

  Kurrelisvansvift till dig och tjejjerna

  SvaraRadera