Väderprognos för 5 dagar

torsdag 12 april 2012

Hej gråa torsdag!

 

Torsdag

Jag har ingen bra dag direkt. Jag var stel när jag vaknade och hade ont. Det har gått över med värktabletter, men jag tycker inte om att behöva ta dem. Stelheten klarade min vanliga träning. Det känns lite bättre än när jag gick upp, trots allt.

Vädret gör att humöret är runt anklarna. Himlen är jämngrå och regnet hänger i luften. Bläää, med andra ord.

Jag har inte tittat på filmen än, Marley eftersom flera av er, mina vänner berättade att den egentligen är ganska sorglig. Jag behöver inget just nu att böla över. Vilket jag definitivt gör när jag ser ledsna filmer. Den får vänta ett tag till.

Jag behöver glada saker! Massor att bara skratta åt. Smulan och Amanda gör allt för att muntra upp mig. De hittar på många tokiga saker att roa sig med. Allt går att leka med om de är på bus humör. Lite märkligt med tanke på att de är 10 och 12 år gamla. Inget som hindrar dem i alla fall, när de ska peta ner mina saker från bordet och busar iväg dem.

Hoppas att ni får en trevlig och solig torsdag!

Torsdag 3 /Julia

14 kommentarer:

 1. Här hade vi minusar imorse så matte fick minsann skrapa rutorna på bilen innan hon kunde köra till jobbet. Lagom till hon slutade kl.13:00 så var himlen alldeles blå och man såg hur det rök från åkrarna :)
  Hoppas det klarnat upp hos dig med för visst är det såååå TRIST med gråväder och gråhumör :(
  Bra att Smulan o Amanda är pigga på bus fastän dom börjar bli "gamla" damer ;-)
  Jag ger visst mina 2-benta många goda skratt per dag oxå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla katter och hundar ger väl sina 2-benta nåt att skratta åt varje dag ;-)

   Radera
 2. Såna här dagar behöver nog ingen en sorglig film att spä på humöret med. Men till helgen ska det visst bli lite bättre. Hoppas meteorologerna har rätt!

  SvaraRadera
 3. Bra att ni håller matte i trim och på gott humör. Det behövs när det känns motigt.

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt att du mår blä. Hoppas att det känns bättre i morgon när maken kommer om inte annat så är det bara toppen när ens nästa kommer.

  Kramizar & Vovisar (extra många)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga ni!
   Det blev bättre när solen kom fram på eftermiddan :)

   Radera
 5. Hej Julia & damerna =) kul att du tittade in till oss. Var ju inte riktigt meningen att det skulle bli kattungar i huset. Molly min gamla kisse är inne på sitt 11e år & fick sin första kull för snart 5 veckor sedan. Hon var så duktig, trodde aldrig hon skulle klara det.. Men det gick vägen. Och nu ska vi behålla alla 4 så då har vi 7 katter. Men vi bor så bra till, dom får gå ut och in som dom vill. Älskar katter.... Har kikat runt hos dig va fina kissarna är. fina teckningar dom har. Å häftiga bilder vart hittar man sånt ? Sen så var det trevlig läsning oxå. Du verkar vara en possitiv människa, som inte ger upp så lätt. Du har kämpat på bra, trots motgångar/ sjukdom, stroken då tänkte jag på. Ha det så gott & titta gärna in igen kram/ Helena fam-anderssons.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittar gärna in igen.
   Mollys bebisar är ljuvliga! Fina videosnuttar ni har tagit på dem, jag blir alldeles kattungesjuk av att se busfröna!!!
   Duktigt av en så gammal hona att klara dem. Våra damer har inte fått några ungar, de har sin rastgård och de enda hanar de ser finns utanför gallret :-) Det har hänt att hankatter har kommit på besök, men tji fick dom.

   Radera
 6. Bara en dag kvar tills husse kommer! Tröstbuffar

  SvaraRadera
 7. Mjau vännen
  Jag ser inte sså mycket på fim nu för tiden. Kanske kräsen?
  Är ju vad man gillar för filmer oxå, så visst ser jag ngn film då och då.
  Jag har ju oxå en rastgård till mina katter. Ska bygga lite mer till dom inne där framöver, så dom har lite mer att klättra på och kommer lite högre upp, än vad dom gör just nu.
  ska visa bilder på det när det hela är klart

  TassKram på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande att få se bilder på er rastgård också så småningom.

   Radera