Väderprognos för 5 dagar

onsdag 11 april 2012

Hej gråa onsdag!

 

11

Vi hade plusgrader inatt igen. Inte många, men ändå. Just nu visar vår termometer +8,6 grader, synd att det blåser bara. Solen gör tappra försök att tränga igenom molnen, men lyckas dåligt med det.

Jag fick nyss syn på att ett av grannhusen är till salu. Vet inte när den gula skylten kom upp på deras tomt, men nu är den där. Undrar varför de vill sälja, de köpte huset för bara några år sen.

Maken hade inte hört nåt om det, annars brukar skvallret om hus till salu sprida sig rätt fort. Jaja, det är deras sak inte vårt. Vi är inte så många som har varit med från början, alla blir vi äldre och många säljer på grund av ålder. Kul att se “barnen” som var ganska små för dryga tjugo år sen har egna barn nu.

Jag tittade inte på filmen jag tänkte på igår. Jag hade helt enkelt ingen lust… Jag nöjde mig med boken.

Det känns lite bättre idag i alla fall. Jag är inte lika ledsen, även om jag saknar maken mer än vanligt. Det är ju onsdag och bara två arbetsdagar kvar för honom. För oss är det bara imorrn vi är helt ensamma, han kommer som vanligt på fredag. Skönt!

Jag kontrollerade lånetiden för mina böcker och såg att vi borde åka till biblioteket på lördag, men jag har ingen lust med att åka nånstans alls. Jag kunde låna om dem via datorn och vi kan ta det i samband med läkarbesöket i maj. Så fick det bli!

Maken får ta med sig frukt och bröd när han kommer. Annat behöver vi inte. Jamisarnas mat räcker till dess också utan problem.

Jag håller på att koka broccolin som var kvar. Det ska bli gott även om det bara var nån dag sen jag åt kokt broccoli. Jag fick tips om att göra grön mos på dem med lite potatis. Jag får se om jag orkar, eller jag bara glufsar i mig dom med bara lite Lätta som sist.

Ha en fin och solig onsdag!

25 /Julia

16 kommentarer:

 1. Samma väder här. Står tiden stilla? Nu vill jag ha sol!
  Tänk om en ny katt flyttar in! Det vore väl kul!
  Skönt att matte inte är lika ledsen idag.

  SvaraRadera
 2. Det här vädret gör ju inte humöret bättre, men tror att man behöver tillåta sig att vara ledsen och nere ibland för att sen gå vidare. Nåjam, skönt att det inte är så långt till fredag i alla fall och tänk vad härligt det är med datorer. Vad livet har ändrat sig sedan internet och vad mycket man kan göra. Uppmuntringsbuffar från oss och kram från matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gråa och regniga blir man inte direkt glad av.
   Tack för buffar å kram!

   Radera
 3. Jag tror som Dui och Deco - man blir inte precis gladare av det här vädret. Men nu kan det väl bara bli bättre?

  SvaraRadera
 4. Säger som övriga, man blir inte ett dugg glad över detta väder :(
  Vad är det för årstid egentligen *Funderar*
  Höst, vinter eller vår?
  Nu vill vi har riktig vår och sommar.
  *längtar*

  Många tasskramar till er

  SvaraRadera
 5. Här har det också varit grått och lite regnigt idag.
  Visst är det praktiskt att kunna låna om via datorn?
  Helt super
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 6. TUR att du INTE kollade på filmen igår om du var låg. Det är INTE en komedi. Grät flooooooder när jag såg den. Visst finns det komedi i filmen men den skildrar nog snarare livet med en busig tokig hund, även de tråkigare bitarna.Så om du är som jag och blir mer låg av sorgliga grejer så se inte filmen. En del kan ju bli gladare när de får gråta ut till en sorglig film men inte jag i alla fall.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 7. Vad bra att du känner dig bättre idag och inte så ledsen.
  Himla bra att kunna förlänga lånetiden på böckerna via nätet för ibland känner man inte för att ge sig iväg på nått.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Humöret är i nivå med vädret... Inte blir jag gladare av regn direkt.

   Radera
 8. Grått och regnigt mest hela dagen här nere med idag :(
  Matte jobbat mest hela dagen och sen var hon hos tandläkaren där hon fick bannor för att hon inte använder tandtråd. Så hon ska visst dit igen snart och ta bort en del tandsten.
  Smidigt att man kan låna om böcker med ett par klick på datorn :)
  Bidde det något grönt mos idag ??
  Natti Natti !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det bidde inget grönt mos denna gång, nästa kanske :)

   Radera