torsdag 20 juni 2013

Vilken natt!

 

f6

Jag har i flera dagar fått sms om att min mobil

PICT0752-003

en Samsung Galaxy Note behövde uppdateras.

Hur jag än försökte, fungerade inte uppdateringen. Till slut, efter många timmar och ett X antal mycket fula ord, tog jag bort och installerade  om Samsung Kies och då gick det äntligen bra.

När allt var klart började jag säga fula ord igen. Allt på skärmen såg annorlunda ut. När jag sedan upptäckte att min braiga app. för ljudböckerna, Smart AudioBook Player, har slutat fungera helt, fick jag nästan ett utbrott. Jag var nära att slänga eländet i väggen Ångande arg !

Jag pratade med gulliga Karin, Frank och Linsen’s matte, en stund. Jag trodde att det var hon som hade en Note också, men jag mindes fel. Tack Karin för pratstunden, tills “någons” mobil slutade fungera Vem, jag? och samtalet bröts.

Det är Nilla, Nea’s och Simba’s matte, som har en. Jag kanske behöver tala med henne senare. Klockan var mycket och jag gick och la mig.

Jag vaknade strax efter 03 för ett badrumsbesök. Då kom jag på nåt som jag genast ville prova, för att inte glömma bort det.

Jag fick appen att fungera hjälpligt, men den har tappat halva biblioteket. När klockan var 07 gick jag och sov igen. Denna gång sov jag till 10:30!

Jag orkar inte fnula mer med den just nu. Kanske senare. Det är mycket som är konstigt fortfarande och jag måste troligen få hjälp för att fixa till.

Nu ska jag busa med Smulan och Amanda. De är leksugna oh vill ha min odelade uppmärksamhet! Vi ska fördriva dagen tills maken kommer som vanligt runt ½6. Han har tur för bussarna mellan hans jobb och hit fungerar fortfarande!

Ha en trevlig torsdag!

92 /Julia

9 kommentarer:

 1. Jag har en samsung galaxy sII och uppdaterade den för nån månad sen och nästan alla mina inställningar försvann och som du säger, allt såg annorlunda ut. Irriterande när man måste börja om och ställa in den som man vill, de borde kunna fixa uppdateringar som gör att inställningarna hänger med.
  Hoppas du får ordning på den så den fungerar som du vill!
  Hoppas ni får en skön torsdag och att du sover bättre inatt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får vi säkert. Vi firar både födelsedag (min) och bröllopsdag (vår 32:a) ikväll!!!

   Radera
 2. Usch vad jobbigt, sånt där ska ju bara fungera! Skönt att bussen går i alla fall! Hoppas att ni får en mysig kväll! HurrJam på födsledagen och bröllopsdagen! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Att uppdatera en Samsung är visst alltid förenat med risker. Min såg också väldigt märklig ut sedan jag uppdaterade den senast.

  SvaraRadera
 4. Hipp Hipp Hurra för dig idag!!!!
  Hoppas du fått eländet, hihi att funka som det ska nu. Att det ska behöva vara så svårt att få sånt rätt!
  Hopppas nu du inte är alltför trött nu när maken kommer, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte fått den å funka som jag vill (än). Jag tar tag i det efter helgen :)

   Radera
 5. Hoppas det ordnar sig för dig och att ni får en fin Midsommar.
  Stor Kram från mig och Ligan

  SvaraRadera