lördag 1 juni 2013

Lördag 1:a Juni = Sthlm’s Marathon

 

start-marathon2013

Efter en god frukost för två gick maken ut för att måla det sista. Bilderna är tagna genom kletigt fönster.

PICT1219

Maken ville liksom inte ha hjälp av tjejerna Blinkar!

PICT1221

Dagens middag är också på gång!

PICT1222

Min egen supergoda köttfärssås! Den här gången är det både grön paprika och basilika i såsen. Smulan och Amanda har smakat av och godkänt köttfärsen allra först. Känner jag tjejerna rätt lär vi få diskhjälp efter middan av dem Skrattar. Maken tycker att den doftar himmelskt.

Jag är faktiskt jättestolt över att ha skurit lök, basilika och paprika alldeles själv. Så dagens middag är gjord av bara mig, utan hjälp.

Visserligen får han skala och koka sin potatis själv, för det ska ju vara  spagetti till köttfärssås. Hade han ätit pasta, så hade jag fixat dagens middag helt utan hjälp. Visst är jag trött efter att ha stått så länge, men det är/var det värt!!!

Ha en trevlig lördag!

00080 /Julia

14 kommentarer:

 1. Duktig du är ! OCH, va grinig Husse är. Katthjälp är ju världens bästa juh. :-)
  Hälsar Ligan alltså. Kraaaaaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog också att det är bra om tjejerna inte får pälsen och tassarna fulla med målarfärg ;-)

   Radera
 2. Förstår att det måste kännas väldigt bra att ha åstadkommit en middag alldeles själv när man har svårt att röra sig. Synd att inte maken gillar pasta, men huvudsaken är ju att var och en får det den gillar.

  SvaraRadera
 3. Så maken ville inte ha hjälp av tjejerna - märkligt, hihi!
  Mina matteföräldrar har också rätt ofta potatis till köttfärssås men matte säger att det inte passar så hon håller med dig att det ska vara pasta!
  Bra jobbat med maten, nu får du vila så du inte får för ont.
  Matte lurade mig med maten för hon gav mig mat, okej jag var hungrig men sen lagade hon till kyckling till sig själv och eftersom jag var mätt ville jag ju inte ha nått, taskigt!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 4. Vad härligt när allt är klart! Lite kinkig husse som inte vill ha uppmuntrande jam ;-)! Gott med köttfärsås, toppen att du fixade allt själv.Ha en mysig kväll! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Det såg riktigt gott ut! Matte äter nog lika ofta potatis som pasta till köttfärssås, eller bara kokta grönsaker ibland.
  Taskigt att inte tjejerna fick hjälpa till. *fnissjam*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Kul att du fixade middagen fast du vila länge nu så du slippet värk å elände. Såg ju gott ut. Maken är verkligen duktig med det mesta. Var rädd om honom. Kramar till er alla från norr
  ..

  SvaraRadera
 7. Hemlagad Köttfärssås det är grejer det :)
  Min matte brukar också ha Paprika i sin.

  SvaraRadera