söndag 9 juni 2013

God Söndagsmorgon på er!

 

20s

Oj, så gott jag har sovit! Våra nya madrasser är jätte sköna. Lagom hårda, helt enkelt mycket prisvärda för bara 450:- styck på extrapris. Vi fick två för samma pris som en brukar kosta.

Jag vaknade tidigt, klockan 06, av att Åskar är här på besök. Han verkar vara ganska nära för det dundrar ganska ordentligt. Jag smög upp och låter resten av familjen sova vidare. En trött Smulan kom för att sova hos mig, det vill säga hon ligger i soffan. Amanda är kvar i sängen och sover bredvid husse på min sida av dubbelsängen. Jag får se när jag kan gå ut på nätet för att lägga ut detta. Just nu vågar jag inte logga in, jag är rädd om modemet!

Vi såg bröllopet igår som många andra.

20130608-Princess-Madeleine-and-Mr-Christopher-O'Neill-TheRoyalCourt-Photo-Ewa-Marie.-Rundquist

Lördagen den 8 juni togs de officiella bröllopsbilderna på Kungliga slottet.Fotograf var Ewa-Marie Rundquist och fotograferingen skedde i Bernadottebibliotekets förmak.

De var så söta. Gulligt att se brudgummen så pass rörd vid vissa tillfällen under vigselakten.

Gårdagens middag var också en 10-poängare. Den stora grillade gårdskycklingen var jättegod! Vi orkade inte ens äta upp hälften av den. Vi tar av den till lunch och maken får med sig resterna. Det lär räcka till minst en middag till för honom.

Vi önskar er en trevlig söndag!

28(1) /Kram Julia

15 kommentarer:

 1. Dumma Åskar, har han varit hos er också? Här mullrade och dundrade han vid femtiden på morgonen, alldeles ovanför vårt hus (kunde man tro, i alla fall). Skönt att tjejerna inte verkar bry sig. Så söt kattlykta ni fick tag i igår! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom har aldrig brytt sig om Åskar alls, jätteskönt!
   Visst är kattlyktan söt!

   Radera
 2. Vad bra att madrasserna var sköna, kan ibland annars kännas konstigt när man byter nått i sängen.
  Inget kul med åskan men hoppas den dragit vidare nu så ni slipper den.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 3. Här är Åskar på besök just nu, men han verkar börja dra sig bort. Det gick precis rakt över. Även hällregnet börjar avta nu. Skönt att madrasserna fick godkänt direkt, annars tar det ofta några dagar innan kroppen vänjer sig vid något nytt.
  Här såg vi också vigseln igår, det var en väldigt vacker ceremoni.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick återbesök av Åskar, nu med Ösregn i sällskapet. Det har avtagit och nu har den dragit vidare ännu en gång. Vi hoppas att slippa honom mer idag.
   Madrasserna är jättesköna!!!

   Radera
 4. Åskar har varit hos oss också men det behövdes ju lite regn.. Så fina bilder på Smulan igår! Cool katt! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Jag såg oxå på bröllopet igår
  visst var dom fina, båda två
  hoppas dom lever bra i sina liv sedan

  Här har det oxå regnat och åskat lite
  Undrar nr det rintiga sommarvädret kommer
  är ju mest varannan dagsväder

  tasskram

  SvaraRadera
 6. Härligt att madrasserna var bra :-) såg bilden på den söta kattlyktan också.
  Åskar har varit här också. Två omgångar dessutom. Vakande först inatt av att ha dundrade på, sen kom han tillbaka på dagen igen.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Det verkar som om Åskar kommer och hälsar på ganska ofta nu. Hoppas han inte orsakar nån större skada. Visst var det kkul att se bröllopet. Måste vara bra PR för Sverige.

  SvaraRadera
 8. Här har inte Åskar varit på besök alls , bara den där Fru Regnar :)
  Fast vi klagar inte för det behövdes regn nu , man såg på grannens gräsmatta att den började bli gul och det har rykt förskräckligt på grusvägen ner till "vår" gårdsplan.
  Var ju bra att madrasserna var jättesköna att sove i , här skulle matte o husse också behöva nya madrasser. Får se när det blir av ?!

  SvaraRadera