tisdag 18 juni 2013

Molnigt och blåsigt!

 

11

Vädret är lite nyckfullt idag också. Igår eftermiddag hade vi besök av Åskar som hade Hällregn med sig. Oj så det regnade, blixtrade och lät en stund. Det innebär ju att jag har ingen internet under tiden. Tur att jag gör 1000 andra saker också.

Jag undrar om vi får en återbesök idag, det mörknar allt mer ute. Bäst att jag håller öronen öppna för säkerhets skull, så jag kan logga ur snabbt.

Vi har inte gjort nåt speciellt alls. Bara det vanliga, busat med Smulan och Amanda, löst mer korsord, lyssnat på musik och spelat spel på datorn. Jag nöjer mig med dem jag har i datorn och som jag kan spela utan att vara uppkopplad.

Jag önskar er en trevlig eftermiddag!

tuesday_01 /Julia

8 kommentarer:

 1. Det gäller att vara snabb med att logga ut om åskan kommer, matte är lite slarvig med det om den är en bit bort men är den nära stänger hon.
  Tur man kan roa sig med annat än datorn och TV:n! Jag sover till exempel, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 2. Blåsigt har det varit här med men vi har haft strålande solsken hela dagen och runt 23 grader. Helt perfekt väder enligt matte som inte vill ha varmare.
  Tur att du har annat att göra när det åskar, men det är irriterande att vara utan internet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Vi tycker Åskar är lite läskig så vi försvinner längst ner i huset eller till matte och husse. Mys får man ju inte nog av och det kan man alltid ägna sig åt tycker vi.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har tur, för vi bryr oss inte alls om den. Mys å gos är alltid trevligt :)

   Radera
 4. Här har det varit hyfsat väder idag, men inte så jättevarmt men lite soligt iaf
  var ut på en promenad på eftermiddagen, sedan när jag kom hem satte jag mig på uteplatsen och löste korsord.
  händer ibland att jag skickar in korsord, men har inte vunnit ngt än.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skickar aldrig in mina. Chanserna till vinst är ju inte stora och oftast blir mina liggande innan jag hinner lösa dem.

   Radera