torsdag 13 juni 2013

Hej vänner!

 

3thursday14

Jag hade en “ont i kroppen” dag igår. Jag hade sovit gott, men fick ont framåt dan. Jag tog det varligt resten av dan med bok och ljuv musik i sängen. Smulan och Amanda tyckte att det var toppen att jag låg så mycket. Jag hade sällskap i sängen hela dan och natten till idag.

Idag mår jag bättre, men det verkar vara Åskar på gång. Jag har lite huvudvärk.  Äsch, det går väl över Ler.

Vädret är molnigt, himlen är jämngrå och termometern visar 18,5 grader just nu. Så, vem vet om Åskar kommer på återbesök. Det regnar lite i alla fall…

Vi har inga direkta planer för dagen. Jag ska kanske låta tjejerna jaga sopborsten lite. Fast, jag ska nog göra lite annat först.

Jag känner för att lyssna på nåt nytt. Jag får kika runt lite på Legimus och se om de har nåt nytt och spännande på gång. Jag hittar säkert nån bok som jag vill lyssna på.

Jag vet att Suzanne Collins, hon som skrev Hungerspelen trilogin, har skrivit nya böcker. Två är på gång men inte klara för nedladdning än. Förhoppningsvis behöver jag inte vänta allt för länge till, för jag är verkligen sugen på att lyssna på dem.

Vi önskar er en trevlig torsdag!

beary_happy_thursday_yellow_teddy_bear /Julia

15 kommentarer:

 1. Hi Julis, so sorry you've had pain...hope you are getting some relief today after meds. Sounds like some more rainy weather for you. It is very hot here in the high 90's ...degrees almost 100! Very hot and humid!!! Enjoy your Thursday...Purrs & Hugs,
  Kitty & Loretta

  SvaraRadera
 2. Visst är det en välsignelse med datorer. Tänk så mycket nytta och nöje man kan ha av dem!

  SvaraRadera
 3. Jobbigt med sådana dagar. :-( OCH Åskar kom juh liksom.
  DU, vi ska till Järva 20-21juli o du/ni vill komma och kika. Tazz&Kram

  SvaraRadera
 4. Bra att tjejerna tog han om sin älskade matte, det hjälpte säkert jättemycket och är orsaken för att du känner dig bättre idag.
  Vi har också väntat på åskan idag men än har den inte varit här, så klibbigt ute!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 5. Här har det regnat nästan hela dagen. Bra att du mår bättre i kroppen nu när du fått så fin kurrterapi av tjejerna. :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Åskar blir det nog här också sägs det. Då tänker jag blåsa bort honom. ;-)
  Kram på dig. Hoppas att du slipper dt onda resten av veckan

  SvaraRadera
 7. Har varit på FB träff under dagen, så här har det oxå ösregnat det mesta av dagen tills kvällen, så var det där vi var oxå, men på kvällen så började solen komma fram igen.
  Man bloggar ju när man har lust och ork :)

  Åskan har vi däremot inte hört av

  Tass och kram  SvaraRadera
  Svar
  1. Regnet höll upp ett tag igår kväll, men vi vaknade till regnsmatter i morse (igen)...

   Radera
 8. Här var Åskar på G i onsdags det kände både matte o husse av i sina huvuden. Men han kom aldrig men däremot så kom det en massa ösregen på besök igår och idag med verkar det som.
  Bra att tjejerna tagit väl tass om dig i sängen , fast det är klart gos i sängen är det nog inte många missar som tackar nej till :)

  SvaraRadera
 9. Hejsan vännen!
  Här regnade det hela dan igår o jag trodde att farbror åskar skulle komma på besök men det gjorde han inte.

  SvaraRadera