fredag 7 juni 2013

Fredag äntligen!

 

0094_thumb[1]

Härligt att det är fredag igen. Maken jobbar idag, typiskt! Vi sitter och väntar på honom, precis som vanligt varje fredag.

Jag tog bilder på Smulan och Amanda igår kväll

PICT1235

De var så söta där de sov i soffan.

PICT1234

Smulan tyckte nog att jag störde, för hon gömmer ögonen med tassen Blinkar! Mattes gullungar!

Jag har sovit bättre inatt. Jag gick och la mig tidigt för jag var ordentligt trött, traskade till badrummet vid 4-tiden, la mig igen efteråt och somnade om! Oftast kan jag inte göra det när jag vaknar till på “morgonkvisten”, men ibland går det. Det kändes så skönt att sova några timmar till.

Imorrn förmiddag ska vi åka en snabbis för att handla lite mat. Påfyllning i kyl och frys behövs. Jag vet inte vad vi ska ha för mat då. Vi får se vad som finns för gott i affären som lockar. Kanske nåt gott att grilla, vi får se!

Idag blir det pizza igen i alla fall. Tomatsås finns i frysen, pålägg och ost i kylen. Degen gör jag i bakmaskinen lagom tills maken kommer. Gott med hemmagjord pizza, mycket bättre än de djupfrysta som finns att köpa. Vi har ingenstans där vi kan köpa en och få med den hem varm i närheten. Jag tror inte att de som har hemkörning kör till oss här på vischan heller. Jag har i och för sig aldrig undersökt saken för den delen. Vi föredrar vår egen hemmagjorda. Den blir definitivt både mycket billigare och godare.

Vi önskar er en trevlig helg!

00040 /Julia

8 kommentarer:

 1. Fredagar är bästast! Här har matte varit ledig idag, det gillar vi!
  Hoppas färdis sköter sig imorgon!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Här har min matte varit ledig idag också , men inte har hon hållt sig hemma för det.
  Idag var det någon marknad dom körde iväg till , det såldes ungefär samma saker som när dom besökte den för 15 år sedan. Lite mer plasttofflor och mobilskal bara :)
  Hemma gjord pizza är gottigast !
  Här blir det nog Kyckling burgare till middag idag.
  Trevlig helg på er !

  SvaraRadera
 3. Härligt att ni också kan fira helg nu! Visst borde de där klämdagarna vara fria så man slipper ta semester, hihi önska kan man ju alltid göra ;)
  Riktiga sötnosar, blixtsaken kan vara lite störig, jag brukar vända bort huvudet så matte har många profilbilder på mig, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 4. Tror också att hemgjord pizza är överlägsen. Då vet man precis vad man får i sig. Jättefina bilder på katterna. Roligt när två kompisar hittar varandra.

  SvaraRadera