fredag 21 juni 2013

Trevlig Midsommar!!!

 

 midsommar1_154161551

Lite om gårdagskvällen, då vi firade min födelsedag och vår bröllopsdag!

Maken kom redan vid 5-tiden, lite tidigare än vanligt. Det var tydligen jättelite trafik på E18 mot Norrtälje. Märkligt, för den brukar vara en mycket trafikerad väg så här års!

Med sig hade han en mysig färdiglagad middag för två, en liten prinsesstårta och den “hemliga” födelsedagspresenten! En pytteliten och jättesöt kasse från CHANTI med lite smycken i. En websida med billiga (nåja, det fanns mycket dyra också för dem som har råd) och jättesnygga smycken jag hittade för några veckor sedan. Vi sålde en del guld och smycken för några år sedan för att kunna måla huset, bygga om rastgården och sånt.

Maken tyckte att jag borde och kunde få “igen” en del, fast mycket billigare. Jag fick ett par skällispängar att handla för (de räckte till 3 saker!!!), jag beställde dem förra helgen och de kom i onsdags! Perfekt, de hann hit lagom till min födelsedag! Min älskling hade hållit det hemligt! Själv trodde jag absolut inte att de skulle hinna skicka dem och det blev verkligen en trevlig överraskning.

PICT1253

Ni kan ju se hur liten “kassen” den är där den står på tangentbordet. I den kom min beställning. Jag var positivt överraskad över kvalitén på sakerna, för att inte tala om hur fint de var paketerade. Varje sak i en liten “bubbel” plastpåse och allt i den lilla kassen. De är jättefina!

PICT1255

Här är två av dem!

En ring (en ganska stor Cubic Zicron solitär ), måste jag skicka tillbaka för att byta storlek på, den var alldeles för stor för fingret jag ämnar bära den på. Den blir jättefin i rätt storlek istället för diamantringen som vi var tvungna att sälja också. Nöden hade ju ingen lag.

Nu är det snart dags att sätta oss i lugn och ro för att lyssna på bandupptagningen på vårt bröllop igen. Sedan är det hög tid för att fira Midsommar med byn. Bilder från den kommer imorrn eller på söndag!

Vi önskar er en jättetrevlig Midsommarafton!

midsommar /Julia med familj

12 kommentarer:

 1. GRATTIS i efterskott både till födelsedagen och Bröllopsdagen :)
  Ser verkligen tjusiga ut dina ringar , verkligen bling-bling i positiv bemärkelse :)
  GLAD MIDSOMMAR på er !

  SvaraRadera
 2. Nu vet jag inte vart kommentaren tog vägen ??
  Så jag lämnar en till för säkerhets skull :)
  Grattis i efterskott både till födelsdag och Bröllopsdag !
  Tjusiga ringar !
  Riktiga bling-bling i postitiv bemärklelse :)
  Glad Midsommar på er !

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att maken kom tidigare. Du hade kanske till och med trott att han skulle bli lite senare med tanke på ev trafik!
  Överraskningar är alltid kul!
  Varit inne och kollat på smycken på sidan, många fina!
  Ha en Trevlig och Glad midsommar!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag trodde att han skulle bli lite sen. Norrtäljevägen brukar vara hopplös vid Midsommar!
   De har jättefina smycken till bra priser.

   Radera
 4. Stort grattis på födelsedagen i efterskott!
  Vi önskar er en jamartrevlig miss-sommar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Det lyser så mycket kärlek i detta inlägg och vi blir alldeles varma i hjärtat! Tänk om alla fick ha det så här gott? *svansdans*
  Glad Miss-Sommar från Wikki & Nova

  SvaraRadera
 6. Stort GRATTIS på födelsedagen och hipp hipp hurra till bröllopsdagen! Så trevligt att de båda sammanfaller. Vi hoppas på många glada och lyckliga år!

  Kramar och nosbuffar från klostermattarna och kattgänget

  SvaraRadera