onsdag 19 juni 2013

Hej soliga juni onsdag!

 

00012-1

Vi har många fina minnen från 1981

275px-Sp%C3%A5nga_kyrka

För 32 år sedan, den 19:de Juni 1981 klockan 12:30 (då midsommarafton), ägde vigseln rum i Spånga Kyrka mellan min älskade make och mig.

Vi vandrade hand i hand uppför

Spanga%2023

altargången, kyrkan var fylld av släkt och många vänner.

Jo, vi firar vår 32:a bröllopsdag idag och vi älskar varandra minst lika mycket som då. Förmodligen mer och på ett mer moget sätt. Den första stormande förälskelsen har gått över till ett livslång djup kärlek.

Vi har genomlevt livets upp och nergångar och kan skryta med att vi aldrig har gått och lagt oss oense. Visst har vi haft olika åsikter om saker som alla par har, men vi hade lovat varandra att att alltid bli vänner igen innan vi somnade. Det har vi hållit under alla år. Vi har aldrig tagit varandra för givet, vi har respekterat och alltid litat på varandra.

Eftersom det är en vanlig vardag idag och maken jobbar, kommer vi att lyssna på ljudinspelningen av vårt bröllop kl. 12:30 på fredag. Vi har lyssnat på den varje år, om vi inte har kunnat lyssna den 19:de på grund av arbete, så har vi hört den på midsommarafton, med en liten flaska kyld champagne i beredskap att skåla med. Det får vi göra detta år också.

Ha en fin och solig onsdag!

 

00009a /Julia

6 kommentarer:

 1. Grattis på bröllopsdagen!
  Det är inte illa att hålla ihop i så många år, många skiljer sig nu för tiden känns det som.
  Det är inte alltid lätt men ni har ett bra recept på att hålla sams och självklart tycker man inte lika alltid, så är det!
  Samma sak med mig och matte, ibland tycker inte vi lika, hihi!


  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att försöka hålla sams är ju bästast, man får ge och ta :)
   Framför allt måste man PRATA med varandra!

   Radera
 2. Stora kattulationer till 32 härliga år, hoppas det blir minst lika många till!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Idag är det den 20:e och din födelsedag. Stort grattis till både bröllops-och födelsedag! Vilken oerhört vacker kyrka ni gifte er i!

  SvaraRadera