lördag 15 juni 2013

Hej soliga lördag!

 

Hello 04 regnbåge

Vi hade regn och Åskar var å hälsade på. Jag kunde inte logga in på hela eftermiddag igår Sen kom maken och var genomsur. Han bytte om och vi gjorde annat resten av eftermiddan och kvällen medan både regn och åska fortsatte. Stundtals var det riktiga skyfall som kom och det blåste halv storm.

Maken hade med sig leggings och två tunikor som jag hade glömt av. Jag hade beställt dem i slutet av april och nu i veckan dök dom upp äntligen. Jag provade dom och allt passade perfekt! Skönt att slippa sända tillbaka för att byta. Jag köper mycket sällan kläder i affärer. Jag kan ju ändå inte prova dem där och det är trångt med rullstol. Så det får bli postorder och det går jättebra. Det är inte ofta jag behöver byta nåt.

Idag har maken målat det absolut sista. Dörren fick sig ett extra lager med blå färg. Nu är allt det vita verkligen vitt igen.

Här ligger Smulan och Amanda

PICT1245

och njuter av att få vara på verandan igen. De har lagt sig i elrullstolen igen. Som tur var la maken skydd på den i söndags om det skulle regna förra veckan  och tjejerna ligger på skyddet. Bra, för det regnade en hel del under hela veckan som gick.

Middagen idag blir ugnspannkaka med bacon i och hemlagad lingonsylt till! Jättegott och det går fort.

Vi önskar alla vänner en trevlig helg!

00051 /Kram Julia

9 kommentarer:

 1. Det har verkligen varit ruggigt väder tidvis den här veckan! Stackars husse som fick ösregnet som sällskap på promenaden från bussen. Vad bra att kläderna passade. Dels är det skoj med lite nytt, och sedan är det rätt trist att behöva hålla på med returer av grejer. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Nu har vi åskan här, inte just nu men den var här för en stund sen!
  Äntligen färdigmålat, så skönt och en stugan blev som ny!
  Tjejerna ligger nog där så matte inte kan smita iväg, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man skulle nog kunna tro att dom gör som du.
   De ligger inte på min fot utan i elrullstolen, som är mina fötter ute ;-)

   Radera
 3. Här har det oxå varit regn och åter regn
  Jag var på FB träff i torsdags,
  då var det lite mulet och sedan när vi skulle hem igen, ja då öste regnet ner som om himmlens alla portar hade öppnat sig.
  Ingen riktig sommar precis än

  Tass tass
  Nu finns det bilder på bloggen

  SvaraRadera
 4. Kul att kläderna passade! Matte fick lite hon hade beställt igår också men de hade skickat helt fel saker så hon fick skicka tillbaka det idag, sånt är trist. Vi hade både sol och störtregn igår men Åskar höll sig borta.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Här har vi också haft regn och Åskar på besök . i lördags kväll regnade det så mycket så att det var som att köra i en biltvätt berättade matte när hon kom hem.
  Så bra att grejerna du beställt passade :)
  Det var länge sedan min matte beställde kläder på postorder , skor har hon beställt nån gång då och då om hon hittat märken som hon brukar ha så att hon vet att storlekarna stämmer :)
  Häärligt att tjejerna har tillgång till verandan igen !

  SvaraRadera