Väderprognos för 5 dagar

onsdag 24 juli 2013

VARMT!!!

 

SOL 08

Men eftersom jag vädrade tidigt och kom ihåg att dra för, är det ganska så behagligt inomhus trots allt.

Jag somnade om efter mitt tidiga badrumsbesök tyvärr, för nästa gång jag vaknade hade jag så ont i skallen att jag trodde att den skulle gå i bitar. Som tur var gick det över rätt snabbt med hjälp av en starkare värktablett.

Vi har inte gjort mycket idag heller. Tjejerna och jag busade en stund på morgonen, men sen har de sovit hela dagen. De gick bara upp för att äta, dricka och gå på lådan. Vi får busa mer vid läggdags om de vill. Då bör det vara svalare också.

Jag ska fortsätta och läsa fler nya fanfiction som jag har hittat på nätet med ljuv musik i bakgrunden. Nåt annat lär jag inte orka med, men det räcker.

Ha en trevlig eftermiddag och kväll!

993wednesday13 /Julia

6 kommentarer:

 1. Det är otrevligt att vakna om med huvudvärk, får matte också ibland om hon sover för länge eller som du somnar om.
  Man orkar liksom inte busa när det är för varmt så ni får göra det senare eller tidigt i morgonbitti!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu börjar det bli skönt och svalt ute! Härligt med fönstret på vid gavel i sovrummet. Det kan vi ha tack vare det kattsäkra nätfönstret!

   Radera
 2. Det är svårt att äta och dricka när det är så här varmt. Vi tycker det går bäst på kvällen. Vi hoppas faktiskt på lite regn.NOsbuff

  SvaraRadera
 3. Skönt att ta det lugnt när det är så här varmt. Matte är bra avundsjuk på ert kattsäkra nätfönster i sovrummet! Vi kan ha öppet lite grann (våra fönster öppnas uppifrån) men ett helt vidöppet fönster låter ljuvligt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det :)
   Helt öppna fönster går bra med vanliga gammaldags fönster som går ut eller inåt.

   Radera