Väderprognos för 5 dagar

tisdag 23 juli 2013

En grå och blåsig tisdag!

 

tuesdaycat

Det blåser mer än det gjorde igår. Vårt lilla hus verkar huka sig i vindbyarna. De knakar tidvis i huset. Termometern visar bara runt 15 grader. Jag är glad personligen att det inte är nån värmebölja! Det är lättare med svalkan, man kan alltid klä på sig vid behov. Det är mycket svårare med värmen. Speciellt för oss, som inte mår så bra då.

Vi väntar faktiskt på att regnet ska komma. Vi längtar efter lite blött uppifrån. Växtligheten skulle behöva det definitivt.

Annars gör vi som vanligt. Omväxlande läser, lyssnar på musik och busar. Ännu en lagom lat dag med andra ord. Ganska mysigt att slippa alla måsten i alla fall. Sopborsten ska få göra sitt senare i veckan. Tidigast på torsdag, så det är fint till helgen.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

evan_katt_smyger_1 /Julia

10 kommentarer:

 1. Verkar som om regnet dröjer lite till. Skönt för de som har semester, men för de som har grödor som ska växa är det värre.

  SvaraRadera
 2. Vi kan tänka oss en regnskur vi också, gräset börjar bli lite torrt nämligen.Läsa, busa och gosa är bra grejer tycker vi! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Nog behövs det lite regn för det är torrt ute!
  Vi har haft varmt även idag men det luftar lite så det är ändå skönt, i skuggan i alla fall!
  Man ska busa när man känner för det, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 4. Här har det också varit svalt och skönt idag, men runt 19 grader. Men nu har de tyvärr lovat över 25 grader den närmaste veckan och nästan inget regn. Varken vi eller matte gillar när det är så varmt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte jag heller. Fast de kan ju ha, som oftast. Hoppas jag i alla fall.

   Radera
 5. Strålande sol och +26 i skuggan var det som varmast här idag.
  Kan ju jama att vi också längtar efter regn nu !!

  SvaraRadera