Väderprognos för 5 dagar

onsdag 3 juli 2013

Hej soliga onsdag!

 

Onsda 05

Först lite om gårdags kvällen…

Jag har ju berättat att elkontakterna i kökslampan har slutat fungera i söndags. Jag sa till maken att han kunde strunta i den så länge, lampan fungerade ju ändå. Jo, det gjorde den enda till igår kväll Förvirrad. Nu är det rätt så mörkt i den hörnan.

Det är jobbigt att inte kunna se ordentligt . På dan går det ju ganska bra ändå, men när det är mulet, som nu, eller börjar skymma, som igår kväll, blir det rätt mörkt där. Tur att jag har lyse i min Claes Ohlsson-keps Glödlampaoch kan ta till den vid behov! Lite tur att dagarna är så långa, men jag behöver både ljus och kontakter där jämt!!!

Nåja, maken fixar den i helgen. Han har faktiskt köpt en ny likadan lampa, på Gubbdagis, för säkerhets skull om köksbelysningen verkligen har gett upp för gott.

Lite glad blev jag ändå igår. Min solitär, den som jag var tvungen att byta storlek på, hade kommit. Denna borde passa perfekt, men jag får se och prova först på fredag.

Hushållsapparaterna vi beställde i helgen finns redan att hämta på utlämningsstället. Jag har vidarebefordrat de 2 sms som jag har fått idag till maken.

Nu blir det extra lång väntan till fredag, men dagarna går väl som vanligt. Jag läser, lyssnar på musik och leker med Smulan och Amanda när de vill och är busiga.

Ha en trevlig onsdagseftermiddag och kväll!

993wednesday13 /Julia

8 kommentarer:

 1. Det blir rätt mörkt när man är van vid att ha en lampa tänd och den plötsligt inte vill!
  Bra att mer än halva veckan gått!
  Spännande med de nya sakerna, gick ju snabbt att få dom, det gillar vi, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 2. Tur att det är sommar och ljust ute så du slipper treva dig fram i mörker. Hoppas det löser sig i helgen med det elektriska. Vad kul med lite nya apparater! Den där cupcake apparaten är matte jättenyfiken på, så den får du gärna ge en rapport om sen! Här köper matte bara pysande otäcka saker, nu sist en ångapparat som man tar bort tapeter med.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. ceps med lyse på, har jag nog inte sett att just Claes Ohlssons har. Låter ju som ett extra ljus då.

  Skönt att dagarna är långa än så länge.
  Tids nog blir det mörkt om kvällarna igen :(

  Kram
  Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Följ länken! Den tar dig till de "lysande" kepsarna :)

   Radera
 4. Smart lösning med kepsen!Tur att det inte är alltför långt till helgen.Nosbuffar

  SvaraRadera