Väderprognos för 5 dagar

lördag 27 juli 2013

Huvudvärk och Åskar på besök!

 

00066

Jag har haft ont i huvudet sen igår och nu kom Åskar på besök. Märkligt, för ute skiner solen allt den kan och en bit bort hörs åskmuller samtidigt. Nu sitter vi och väntar på att det äntligen ska börja regna också. Jag vill inte ha nåt skyfall precis, men lite regn skulle göra gott!

Det är så varmt och kvavt ute. Termometern visar 29.7 grader ute och “bara” 25,3 inne. Rätt skönt att det är svalare inomhus i alla fall.

Ni får förlåta mig för att ni inte fick besök på era bloggar igår, men jag lovar att läsa ikapp när jag vågar logga in igen. Det får dock dröja tills faran för Åskar är borta!

Vi önskar er en fin och Åskar-fri lördag!

weekend /Julia

3 kommentarer:

 1. Hoppas huvudvärken försvann när åskan mullrat färdigt!
  Så mycket regn som de fått på vissa ställen är i mesta laget. Har bara stänkt några få droppar hos oss, varmt men mulet så vi trodde också att åskan skulle komma men inte än.

  Kramizar & Nospuss
  Aamor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick några droppar också, men det var verkligen bara några droppar! Vi vill (läs behöver) få några fler för det ÄR torrt!

   Radera
 2. Här nere har vi bara hört Åskar på avstånd men ett par lagoma regnskurar har vi fått :)
  Inte för att det påverkat värmen ett endaste dugg , men vi ser på grannens gräsmatta att den gjort nytta där i alla fall :)

  SvaraRadera