Väderprognos för 5 dagar

måndag 1 juli 2013

Måndag igen :)

 

happy_monday_im_trying_to_be_positive

Efter en solig förmiddag är himlen jämngrå. Vi undrar om regn är på väg? Det känns nästan så. Jag är lite tung i huvudet och tjejerna har sovit enda sedan morgonracet. Jag trodde ett tag att de skulle riva huset!

Jag har läst fanfiction och lyssnat på musik. Denna gången strömmande från Naxos Music Library. Deras utbud är enorm, man har svårt att välja. Just nu lyssnar jag på blandad musik som Royal Philhamonic Orchestra står för. Musiken är underbar och mycket skiftande. Skivan som är på gång nu är Rock Classics Played by The Royal Philhamonic Orchestra . Den är underbar!

Fråga inte hur jag hittade den, men efter lite klickanden hamnade jag bara där och passade på att lyssna. Massor med andra skivor finns också, där dom spelar. Jag ska nog lyssna på flera av dem medan jag läser vidare.

Tjejerna ligger i sin vanliga hög och sover gott. Jag tänker inte störa dem. Lika bra att de får komma till mig om och när de vill busa.

Vi önskar er en fin början på den första Juliveckan!

monday2 /Julia

7 kommentarer:

 1. Det blev lite kyligare framåt kvällen. Men det är ju nästan bara bra, för det är lättare att rejsa då.

  SvaraRadera
 2. Efter ett som superrace behövs det nog en lång vila, hihi eller så samlar de kraft till kvällen, hihi!
  Underbart med bra musik!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart annorlunda att höra The Royal Philhamonic Orchestra spela rockmusik!!!

   Radera
 3. Här har det varit jobb idag också men matte var hemma hyfsat tidigt och då blev det lite gos i alla fall. Kattfnattsrace tar på krafterna!Matte undrar om du har läst en bok som heter "En man som heter Ove" Lite annorlunda men bra tyckte matte Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte hunnit med att lyssna på den än, men talboken finns, det är Björn Löfgren som läser den :)

   Radera
 4. Den där boken "En man som heter Ove" är det flera på jobbet som läst och tyckte jättemycket om, matte blev lite nyfiken på den. Kattfnattrace är alltid lika roligt! :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera