Väderprognos för 5 dagar

måndag 15 juli 2013

Måndag igen :)

 

3monday47

Jag har fortfarande on i ryggen, men inte alls lika mycket som tidigare. Justeringen av rullstolen hjälpte mycket! Nu hjälper 2 Alvedon mot värken och jag behöver inte ta till mina receptbelagda starka tabletter.

Jag och maken har planer på att besöka Järva Kattklubbs utställning i helgen! På dan på lördag hade vi tänkt att försöka åka.

Är det några fler som ska dit?

Inkan ska ju ställa ut Pralinen och Joker, så henne räknar jag med att få träffa. Vem mer ska dit och vilken tid. Det vore roligt om vi kunde “prata” ihop oss och träffas IRL äntligen.

Berätta i en kommentar om ni kommer och när ni tänkte vara där. Det vore ju så roligt att kunna ses! Vi är ju några som har kontakt via bloggarna och Facebook och som bor i 08-land Blinkar!

Ha en trevlig början på veckan!

00026 /Julia

15 kommentarer:

 1. Så bra att justeringen av rullstolen hjälpte !
  hade varit jättekul att träffas men vi har lite för långt till Järva och matte ska visst på någon konsert i helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske kommer med matte en annan gång till 08-land ;-)

   Radera
 2. Så bra att justeringarna hjälpte, för när det är så att man sitter under långa perioder i sträck i rullstolen så får man ju bara inte få ont av den! Angående kattutställningen: jag har också tänkt på lördagen i första hand. Det blir jättekul att ses! Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får prata ihop oss. Jag ska kontakta Inkan också och fråga vad hon tycker ;-)

   Radera
 3. Det kan ju ta lite tid innan värken slutar när man haft så ont och det var bra att justeringen hjälpte!
  Hoppas det är många som kommer att träffas där så ni får riktigt kul tillsammans!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 4. Hoppas du slipper alvedonen också. Vi tänkte skicka matte.Mormor och storkusinerna kommer från Småland men de får väl följa med.. När tänte ni vara där? Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste fråga Inkan med och höra vad hon tycker :)

   Radera
  2. Tror att Joker och Pralinen ställs ut tidigt, det har varit så med Joker i alla fall..

   Radera
 5. Du ska ha en trevlig vecka, och hoppas att du slipper värken. #Inget vidare. Jag önskar att jag också kunde fara till Järva i helgen, men uppdatera allt snälla! Kramiz......

  SvaraRadera
 6. Hade jag bott i Sthlm, hade jag gärna åkt dit jag oxå, men det går kanske fler tåg. Åker iofs till Sthlm då och då, men vi har nyligen varit där, så kanske lite längre fram igen, till nästa katt utställning som är där.
  Tasskram

  SvaraRadera
 7. Alltid kul att träffa bloggkompisarna - vi hade ju Inkan, Joker och Pralin på besök för några veckor sedan och det var hur kul som helst :-)
  Skönt att din rygg känns bättre!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera