Väderprognos för 5 dagar

måndag 4 maj 2015

Idag går mitt liv i 190!!!

 

En förfärlig vecka har gått sedan Lennart så hastigt lämnade oss och vi lever fortfarande. Det är lite si och så med både sömn och mat för min del, men det måste ju gå.

Idag hade jag besök av min präst Eva (igen) och vi ordnade med Lennarts begravning!

Det kommer att bli en enkel “akt med urna”, den 22:a maj klockan 11:00, och Eva kommer att hålla i ceremonin, vilket jag är mycket tacksam för.

Dessutom har vi hjälps åt och ordnat med posten. All post gick ju till “stan” förut, men nu kommer den hit istället om några dagar. Jag måste fylla i några papper och skicka tillbaka dem innan allt är klart!

OCH jag har beställt mat åt Sötaste Fröken Amanda och får den hemkörd, troligtvis redan imorrn. Nåja jag lär väl få se hur och OM det fungerar.

Jag tycker att jag har gjort nog för idag, så nu ska jag lägga mig på sängen med en bra ljudbok och gosa med Amanda.

Ha en fin måndag och var rädda om varandra!

/Julia

20 kommentarer:

 1. Du är så otroligt duktig och tapper som klarar att ordna med det praktiska samtidigt som du kämpar med chocken och sorgen. Blir så glad när jag läser att Amanda och du ska mysa, de stunderna behöver man så väl när allt är kaotiskt omkring en.
  Bra att du vet hur det ska bli med begravningen och känner dig så trygg i Evas händer.
  Många kramar och tassklappar <3

  SvaraRadera
 2. Skönt att du och Eva fått ordnat med begravningen och att du visste hur Lennart ville ha det.
  Matte har funderat på det där med din post och vi håller tassar och tummar i kors för att Amandas mat kommer levererad ända fram till dörren :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det! Jag kan bara hoppas att det fungerar med utkörningen!

   Radera
 3. Julia, vad duktiga ni ÄR du och Amanda. Hoppas du kan samla kraft under mysstunderna med söta fröken! Varma hälsningar till er båda från Lena, katterna Sven, Räkan, Lucia och lilla Cornelia

  SvaraRadera
 4. Tror det är bra att man försöker ta itu med praktiska detaljer när man känner att man orkar. Förstår att tankarna går fram och tillbaka, men kanske är det nån mening med att det alltid följer praktiska uppgifter som man måste ta itu med när något sånt här händer? Tycker du är väldigt stark som kommit så här långt. Ge en stor kram till Amanda också.

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att begravningen eller planeringen av denna är klar.
  Vi håller med de andra inläggen om att du är jättestark och detta kommer trots allt att fungera bara du hittar "ditt" i allt det här.
  Matte har beställt saker till mig från animail och då har de levererat till dörren, dock till matteföräldrarnas för vem vet om det stått kvar hos oss i en trappuppgång.
  Mys nu riktigt och var rädda om er!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var tvungen att beställa från Zooplus. Hoppas att de fungerar bra också. Animail hade inte rätt sorts Gourmet Gold variant till min kräsna Söta Fröken! Hon vill bara ha mousse och eller paté!!!

   Radera
 6. Du har verkligen hunnit med mycket idag. Håller tummarna för att allt går bra med leveranser och post. Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 7. Åh vännen, är förfärligt ledsen för er skull! Om det finns något, vad som helst vi kan bistå med så lämna bara ett meddelande. Kramar och omtankar från Pelles matte

  SvaraRadera
 8. Vad skönt att du har Eva som du har förtroende för. Bra att du och Lennart pratat om hur ni vill ha det så du slipper undra. Fler borde göra det. Det är hemskt att stå där med sorgen och inte veta hur den hade velat ha det.
  Vi håller tassarna för att Amandas mat kommer fram som den skall i morgon.
  Sköt om dig!
  *kramar och nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi pratade om sånt här redan då min pappa gick bort 1996.
   Det var viktigt tyckte vi.
   Ni lär få höra hur det gick med maten...

   Radera
 9. Ja du, nog har du fått saker gjorda. Skönt att känna att man ändå betar av många praktiska saker. Kan tänka mig att de är fler än man tror. Så stark du är, och så skönt att du har en god liten fröken att gosa med. Hoppas innerligen att leveransen från zooplus går bra. Vi beställde därifrån, men tyvärr gick inte den leveransen till dörren fast den skulle, men förhoppningsvis var det bara en tillfällighet att det blev så för oss. Amanda måste ju få sin lyxigt goda gourmetmat, jag vet att man inte kan leva utan den :)
  Nosgos och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att jag får kattmaten levererat ända till dörrn om inte in i huset...

   Radera
 10. Skönt för dig och ha gjort bort lite av det som måste göras mitt sorg o chock. Måste vara stark för att orka medcoch det är du verkligen Julia. Nu kan du koppla av o mysa med söta frökenvo en bok ett tag. Glöm bara inte din medicin och lite mat bara Kramiz / Gunilla. Nosbuffar i massor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det "bara" resten kvar.... Vilket är mer än för de flesta!!!

   Radera