Väderprognos för 5 dagar

söndag 24 maj 2015

En solig söndag...

Visserligen såg jag inte gårdagns begivenhet från Wien, men det var jättekul att Måns vann. Undrar var tävlingen ska gå nästa gång. Här i Stockholm, i Globen, kanske?

Tänk att det ska vara så svårt att få hemtjänsten att fatta att de måste parkera på parkeringen, precis som alla andra besökare. Inte 17 kan det vara så besvärligt att gå 50 meter??? (För mig är det omöjligt i och för sig, men för dom kan det inte vara sååå svårt!)

Jag har sagt till dem alla, som har varit här att de får säga till eventuella kamrater, som kan tänkas komma hit att de måste parkera på parkeringen, men inte då...
Hon som kom idag, var här igår med, Då kunde hon parkera på parkeringen, idag hade hon "nån" med sig ("nån" presenterade sig inte ens, dåligt!!!) och då körde dom ner till huset.

Jag vill inte att styrelsen ska ha synpunkter på att deras bilar kör där de inte ska och får = på grusgångarna! Det är mycket sällan som vi, som bor här, kör ända ner till husen! Det händer bara i undantagsfall, när nån har storhandlat eller har extra mycket i bilen eller släpvagnen. Typ virke eller möbler och sånt...

Det ska bli kul att se imorrn igen när de kommer. Hoppas att budskapet äntligen når fram, för idag blev jag riktigt arg! Varför ska jag behöva tjata om det 3-4 ggr i veckan. Mest arg blir jag när jag måste säga till samma människa flera gånger.

Annars är det ok, även om solen har försvunnit. Jag har inte sovit lika bra som natten innan, men det är ändå ok. Jag känner mig lite frusen, men jag hade stäng av båda elementen inatt och det blev lite kyligt inne tillmorgonen. Jag ids inte slå på den vid fönstret, men min lilla under bordet är igång. Jag har ju lite drygt 20 grader inne och det brukar vara bra utan att jag fryser.
Jag hoppas verkligen att jag inte hade fått med min några baciller när jag var ute i fredags. Jag vill inte bli sjuk också.

Ha en fin fortsättning på söndagen.
 /Julia

17 kommentarer:

 1. BRA att du blev arg ang hemtjänstens 'parkeringsofog'. Urdåligt att 'nån' inte presenterade sig!...... En bekant till mig har hemtjänst och det märks ofta att personalen liksom kör sina egna rejs gällande vissa saker! 'På dom bara' :-)/Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Händer det igfen tänker jag skicka h*n först att parkera på rätt ställe och sen får h*n komma tillbaka för att hjälpa mig ;-)

   Radera
 2. Rspektlöst skulle jag vilja kalla det. De borde j kunna tänka om det finns en p plats och sedan en bit att promenera. Inget kul om man ska tjata på någon. Soligt men det blåser, menvkunde sittaute lite, enligt temp så är det 13 plus.....Måste ju vara i solen fast det kännsvinte så. Bra att allt gick som det skulle igår och att du fått igen lite sömn. Jo Måns var toppen och han gav så fina värmande ord tycker jag då han pratade med Consita. Mys nu med Amanda , kramiz Gunilla.

  SvaraRadera
 3. Riktigt dåligt att de inte gör som de ska, tycker dessutom det hör till vanligt hyfs att presentera sig. Skönt med lite sol idag! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Riktigt dåligt att de inte gör som de ska! Tycker dessutom att det tillhör vanligt hyfs att presentera sig. Skönt med lite sol idag i alla fall! Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 5. Vi hann med långpromenaden innan solen försvann, men det var underbart den stund den var framme.
  Ja, att det kan vara så svårt för dom att gå en bit, de som kan. Det verkar vara lite så överallt, för här har vi fått upp bommar som stänger in bostadsområdet för att hålla nere trafiken, men vet du? Det finns de som satt i system att åka in över den öppna gräsmattan, allt för att slippa gå några fler meter. Har dom pressade tidsscheman tro, eller är det ren lathet?
  Hoppas verkligen inte att du fått några baciller.
  Trevlig söndag önskar vi, även om den börjar närma sig kväll.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lata, det är vad dom är!!! Tror i alla ffall jag, kan ni (?) inte lägga stenbumlingar i vägen för dom som kör på gräset.
   Utryckningen (polis, brandkår och ambulans) har ju nycklar till bommarna, det är ju en faställd enhetlig lås på dem!!! (Vi har bom till vårt område och alla boende har egna nycklar till bommen!)

   Radera
 6. Det är inte lätt att få alla att göra som man vill. OM jag vore du skulle jag strunta i att tjata på hemtjänsten om parkering. De får ta de striderna själva, tycker jag. Hoppas du sover bättre i natt, även om man nog ofta vaknar tidigare på mornarna nu när det är ljust.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset ;-)
   Jag har pratat med Nina i styrelsen, hon var å hälsade på nyss, och hon har lovat att ge hemtjänsten en känga om och när hon får tag i dem *fniss*.

   Radera
 7. Mycket kan nog bero på pressade scheman men 50 meter tar inte så lång tid att gå.
  Väldigt dåligt att inte ens presentera sig, man gör faktiskt det när man möter en ny person.
  Hoppas du inte blir sjuk.

  Kramar& Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, knappast och liiite folkvett förväntar jag mig ändå.
   Nej, sjuk tänker jag inte bli... Hoppas jag i alla fall...

   Radera
 8. I am no longer sure the place you're getting your information, however good topic.

  I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thank you for fantastic info I was on the lookout for this information for my
  mission.

  Here is my webpage Click here (haugaland-astronomi.no)

  SvaraRadera
 9. Om det bara är 50 meter från parkeringen till dit hus så förstår jag inte varför dom inte parkerar där ?
  Fast det är klart jag vet att jag själv inte alltid parkerar på bästa sätt när jag är stressad på grund av pressade scheman.
  Fast jag försöker sluta stressa och hoppar hellre över middagsrasten och jobbar över så att det syns att planeringen faktiskt INTE går ihop med verkligheten !
  Jag undrar dagligen vart min helikopter är som kan ta mig mellan kunderna på dom 2-3 minuter du har i körtid på schemat :)


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt med så snäva körtider, för ibland behövs det mer tid hos någon än planerat!

   Radera