Väderprognos för 5 dagar

måndag 11 maj 2015

Besök…

 

Idag fick jag kärt besök av min präst Eva. Hon kan ge mig lite uppmuntran mitt i min sorg och alla måsten jag har hängande över mig. De är många!!!

Jag ska försöka koppla av och lyssna på min bok, vi har gjort nog för idag.

Amanda njuter av solen ute i rastgården och verandan om vartannat. Tur att hon kan mysa där ute. Jag nöjer mig med att sitta i dörren för att andas lite frisk luft.

Vi önskar er en trevlig och solig dag!

/Julia

18 kommentarer:

 1. Så bra att Eva kom och besökte dig, kan kännas bra att prata med nån som man har förtroende för.
  Var rädd om dig!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Jag blir så glad för din skull när du får den hjälp du vill ha och att din präst kommer ut så därvär ju underbart. Bara den 22:a har gått kan du ta det lite mer lugnt med de andra måstena. Sköt om dig nu och mys med söta fröken Kramizar / Gunilla.

  SvaraRadera
 3. Jo jag vet men ta det lugnt bara, försök vila också så gott det går. Hoppas du säger ifrån om grannarna blir för jobbiga just i detta skede. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det ska jag göra. Fats min präst är ALLTID välkommen! Hon är en av mina livlinor just nu!

   Radera
 4. Skönt för Amanda att ha sin rastgård. Det är fin luft att få in i små kattlungor. Bra att Eva besöker dig och hjälper till med praktiska saker. Med gemensamma ansträngningar kommer allt ordna sig i sinom tid.

  SvaraRadera
 5. För varje "måste" som klaras av så är det ett "måste" mindre kvar. Skönt att Eva känns som ett bra stöd och att ni tillsammans kan bocka av mycket.
  Underbart för Amanda att kunna ta sig ut lite och lapa sol. Hoppas det inte blåst alltför mycket så att du även kunnat sitta och njuta lite av den friska luften och solen.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. DET är ju sant...
   Nog var det kyligt, men jag satt bara i dörren medan jag vädrade :)

   Radera
 6. Klokt att du försöker koppla av lite också. Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Härligt för Amanda med rastgården, matte säger att det är jamarhärligt ute nu. Skönt att du har Eva som stöd och hjälp. Hoppas du även fick lite välförtjänt vila!
  Sköt om dig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Har tänkt ofta på dig den senaste veckan. Har varit uppe i norr utanför både internet och med bara tidvis täckning för telefon, så jag har inte kunnat läsa din blogg. Att du alls orkar skriva är beundransvärt. Med den enorma tomheten du måste känna kan det inte vara lätt att alls företa sig något. Hoppas att du ändå kan sova litet grann...tänker på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Att skriva är lite av en säkerhetsventil för mig. Jag sover fortfarande dåligt.

   Radera
 9. Vilken kanon präst den där Eva verkar vara !
  Här nere hade vi också fint väder i måndags och jag önskade att jag haft en rastgård eftersom ju matte var på rymmen.

  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon ÄR toppen!!!
   Be matte å hussebygga en rastgård till dig, dit du kan gå ut i när DU vill. Amanda har tillgång till sin året och dygnet runt, precis som hon vill!

   Radera