Väderprognos för 5 dagar

fredag 15 maj 2015

Ännu en natt med dålig sömn…

 

Jag är så trött. Inatt var jag också uppe i flera timmar utan att kunna somna om förrän på morgonkvisten. Stackars Amanda vet inte varför hennes matte är uppe och “rantar” om nätterna och inte ligger i sängen och sover. Hon nöjd med att få burkmat när hon vill, men jag vill inte ge henne dåliga vanor. Jag har nog inte sovit mer än 4-5 timmar sammanlagt. Det känns i hela kroppen att jag behöver mer sömn.

Jag går nog och lägger mig en stund efter att hemtjänsten har varit här med veckans inköp! Jag ska bara vila lite, för jag vill inte vända på dygnet. Det är lätt gjort när jag inte har några speciella tider att passa.

Idag är det pålitliga, kattägda S som handlar och hon ringde från affären för att fråga om ett par saker, som hon tyckte var lite vaga (jag som tyckte att jag var så tydlig när hon var här för att få lappen). Jag kunde till och med be henne att köpa några saker till! Liksom hon frågade om jag ville ha det som fattades i förra veckans kasse. Hon är verkligen en pärla. Tänk om de alla var lika hängivna!

Vädret är växlande. Ibland skiner solen och nyss kom det en rejäl regnskur. Termometern har bara orkat upp till 8,1 grader. Blåser gör det också.

Nu har jag fått veckans matkasse och den är perfekt och allt finns med. Även mitt paket är hämtad!

Nu kan vi koppla av och jag ska njuta av en mugg thé och en bulle. Köpt visserligen, men nybakad ändå.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

/Julia

18 kommentarer:

 1. Så jobbigt när det inte fungerar med sömnen men inte så konstigt. Bra att det fungerade med inköpen idag! Här hoppas vi på lite gottigt till kvällen. Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 2. Märkligt fast kanske ändå inte - att det ska till en kattägd person för att det ska bli som du vill med inköpen :-)! Hihi!/Hälsningar Lena

  SvaraRadera
 3. Skönt att det blev okej med inköpen nu. Kan du inte få denna kattägda dam att handla åt dig i fortsättningen,skulle väl vara bra? Att du sovit dåligt är ju inte så konstigt men ta tupplurar lite då och då om dagarna, det kommer att göra dig gott. Sköt om dig nu och jag hoppas att du får vila mycket i helgen, försök i alla fall.
  Kramiz, Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denna gulliga "dam" kunde lätt vara min dotter. Hon är max 25 ;-)

   Radera
 4. Inte konstigt att sömnen är dålig, du har mycket i huvudet och tankarna jobbar säkert konstant men det är jobbigt att inte få tillräckligt med sömn. Jag skickar över lite från mig för jag är bra på det ;-)
  Det är ju precis så en hemtjänst ska fungera, många är helt underbara medan vissa bara jobbar och knappt det ibland.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 5. Härligt att inköpen blev rätt idag, men är hon kattägd så är hon säkert bra uppfostrad :-)
  Det lät jättegott med nybakad bulle, här försöker matte undvika allt sånt.
  *kramar och nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Gulle dig! ♥
  Kram & Kurrelisvansvift!

  SvaraRadera
 7. Tänker på er! Njut av vivorna, om så genom fönster

  SvaraRadera
 8. Tänker på er! njut av vivorna, om så genom fönster

  SvaraRadera
 9. Du gör helt rätt som "skämmer bort" dig litet med en bulle tycker jag! Just nu ska du ta alla tillfällen till det, tids nog kommer orken räcka till principer! Kan du inte få lätta insomningstabletter att ta nu den svåraste tiden, det finns ju såna som inte är beroendeframkallande? Håller tummarna för att du ska kunna hämta litet krafter i natt i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill helst inta ta mer tabletter, men tack för mtanken!.
   Inatt sov jag faktiskt ganska hyfsat.

   Radera