Väderprognos för 5 dagar

lördag 11 januari 2014

Hej lördag!

 

103

Jag vaknade tidigt och smög upp. Resten av familjen sover gott. Jag måste ha sovit konstigt för jag har jätte ont i nacken. Jag har en ny nackkudde, det kanske beror på det. Man måste nog sova i rätt ställning för att den ska vara riktigt bekväm och jag ska slippa ha ont.

Nåja, det är lika bra att höja blodsockret med lite mat. Téet drar och mackorna är i brödrosten Ler. Bäst att jag fixar min frukost.

Jag önskar er en lat och trevlig lördag!

11 /Julia

14 kommentarer:

 1. You have a good start : )
  Have a great weekend
  xox

  SvaraRadera
 2. Hoppas det nackonda försvunnit under dagen. Här vaknade vi upp till ett vitt landskap idag och det har snöat till och från hela dagen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Feel better Julia...and have a cozy Saturday! Breakfast sounds yummy..
  Purrs, Kitties & Loretta

  SvaraRadera
 4. Matte kan också få ont i nacken om hon byter kudde eller ligger konstigt och riktigt ont ibland så hon knappt kan lyfta huvudet men det brukar gå över så vi hoppas ditt också gör det snart.
  Så ni har vitt? Vi kan skicka upp lite regn till er så det försvinner, hihi fast vi ska nog snart också få i alla fall minusgrader hos oss snart!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 5. Hos oss blev det ett fasligt liv men vi hoppas att ni njöt desto mer! Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Min matte och husse köpte nya nackkuddar till sig i Julklapp och jag kan ju jama att husse inte vant sig vid sin ännu :)

  SvaraRadera