Väderprognos för 5 dagar

torsdag 2 januari 2014

God fortsättning!

 

Torsdag

Hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton, utan en massa bråk och fylla som tidningarna rapporterade om landet runt. Hos oss på vischan var lika lugnt som alltid. Vi hör knappt alla smällare och raketer som skjuts vid tolv-slaget. Skönt att tjejerna inte bryr sig om ljudet, det lilla som ändå hörs.

Äntligen kom turen till det godaste på julbordet, om än lite sent

PICT1459

vår Jansons Frestelse innan den kom i ugnen.

PICT1460

Här är resultatet efter en timme. Jag kan berätta att den var lika god som vanligt när den fick vila några minuter. Vi älskar Jansons Frestelse lika mycket båda två. Dessvärre har jag ingen bild på löjromsmackorna vi åt vid tolvslaget. Jag tyckte inte att tomma tallrikar var nåt att visa.

Det blev en lagom lat dag igår med nyårskonsert från Wien, det är ju tradition. Sedan den lika traditionella backhoppningen. Annars såg maken mer på TV och jag satt och läste med mer wienermusik i öronen.

Vi önskar er alla en trevlig torsdag!

Kaffekopp /Julia

8 kommentarer:

 1. Matte slickar sig om munnen och säger att er Janssons ser verkligen god ut!
  Lugnt firande för oss också, jag var lite sur och mattes vilda nyårsfirandetid är slut nu även om det inte har varit så vilt förr heller men mer än nu, hihi!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 2. Här åt matte janssons i måndags, vi tyckte det luktade vääääldigt intressant alla 3 men avböjde sen att smaka.
  Skönt att nyår är över, här skjuts det så mycket och vi blir rädda alla 3. Mest jag men även småkillarna tycker det är otäckt. Tyvärr har de hållt på i snart 2 veckor och de skjuter fortfarande lite då och då. Hoppas det snart lugnar ner sig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Mmmmmmums säger min matte också om Janssons !
  Här firades ett mycket lugnt Nyår med TV-tittande , god mat och tittande på raketer från ett av takfönstrena vid 12-slaget.
  Sedan kröp min matte i säng eftersom hon jobbade 7-16 på Nyårsdagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bättre att se raketerna lååång bortifrån!

   Radera
 4. Janssons Frestelse är bland det godaste jag vet. Vi hade ett lugnt och mysigt nyår och eftersom vi bor på vischan så hördes det inte så mycket smällare och raketer. Skönt det!
  Kram

  SvaraRadera