Väderprognos för 5 dagar

måndag 10 augusti 2015

Varmt å soligt.


Jag plockar i våra grejor och minns. Det gör ont att gräva i galma saker. Jag ser fram emot att komma härifrån ett tag och bli lite bortskämd. Med mat och lite uppassning.

Det ska bli roligt att komma tillbaka till ett mer eller mindre nytt hem efter några veckor. Jag vet ju inte hur långt tid det kommer att ta, men jag vet att vi får vara "borta", visserligen på var sitt håll, tills allt är klart.

Nu ska jag koppla av med lite musik och en bok. Jag har gjort det jag orkade för idag. mina krafter tryter ganska snabbt efter förra torsdagen.

Ha en fortsatt trevlig dag, trots att det är måndag!
  /Julia


12 kommentarer:

 1. Förstår att en del saker är tunga att gå igenom, när minnena sätter in men hoppas att du också kan glädjas lite åt de minnen som dyker upp, när man fått smälta det lite först.
  Att få komma hem till ett nyrenoverat hem kan jag bara tänka hur härligt det kommer att bli :)
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu känns allt jobbigt. Kanske efter renoveringen blir det bättre.

   Radera
 2. Det kommer säkert att kännas bra efter allt är klart. Det är jobbigt att dra i minnen och saker som tillhör dessa och trots allt är det färskt ännu.
  Hoppas du blir riktigt bortskämd för det är du verkligen värd!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu känns det lite som en mardröm som jag inte kan vakna ur...

   Radera
 3. Du är verkligen värd att bli lite uppassad och ompysslad under en tid.Det tar mycket mer kraft än man tror att gå igenom saker från förr, ofta fastnar man ju och minns och krafterna och ork tryter fort. Tänker på dig/Varma hälsningar Lena

  SvaraRadera
 4. Riktigt slitigt, förstår att du är helt slut. Blir nog bra att du ska åka iväg ett litet tag, du behöver helt klart bli lite uppassad och vila ordentligt efter allt. Ha en riktig myskväll med Amanda.Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Du är verkligen värd uppassning och vila efter allt du fått ro i land med. Det blir jobbigt med massa minnen då saker dyker upp. Duktiga du måste jag få säga som verkligen jobbat ordentligt. Hoppas du kan koppla av och bara få vara dessa veckor du ska vara borta. Amanda hoppas jag ska trivas där hon ska vara under tiden. Ska verkligen tänka på er! Må så från oss här uppe i norr,Gunilla.

  SvaraRadera
 6. Förstår att det är jobbigt, både fysiskt och mentalt. Många minnen dyker säkert upp. Hoppas du i alla fall blir nöjd med resultatet, men det tror jag.

  SvaraRadera