Väderprognos för 5 dagar

onsdag 26 augusti 2015

Läkarbesök och kärt besök


Gårdagens läkarbesök gick jättebra! Det var trevligt att träffa min gulliga doktor igen. Vi hade en god pratstund och jag mår bra enligt henne. Visserligen får hon inte svar på proverna än på några dagar, men hon trodde inte att de skulle vara sämre än vanligt, det vill säga jättebra.

Idag kom Per och hälsade på. Det var roligt att träffa honom igen. Vi hade en lång pratstund om stugan, tomten och annat praktiskt. Jag kommer att bli fastighetsägare snart. Efter en del räknande kommer jag att kunna köpa loss tomten och då äger jag tomten också. Inte bara stugan på arrenderad mark, som jag gör nu.

Jag fick en del papper att läsa igenom och på tisdag kommer jag att göra upp affären med föreningen, den nuvarande ägaren till min tomt. Per kommer att vara med och det känns tryggt.

Jag får regelbundna rapporter om min älskade lilla Amanda av gulliga P, tack snälla du för dem. Visst saknar jag henne, men jag vet ju att hon har det så bra hon kan utan mig hos dig och din familj.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!
 /Julia


16 kommentarer:

 1. Allt du skriver om verkar ju vara på topp och jag tycker att det måste kännas härligt att snart få allt på plats. LYCKA TILL min vän. Bra att Per är med och får det stöd du är värd. Ser fram emot bilderna. Kramar, Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skönt med vänner, som kan hjälpa till då man best och mest behöver hjälpen :)

   Radera
 2. Vad skönt att läkarbesöket gick bra och att du har hälsan. Förstår att du saknar Amanda men tacksamt att få lite rapporter om henne så du vet att hon har det bra. Rätt vad det är har tiden gått och ni får tillsammans åka hem igen :D
  Nospussar

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du blir tomtägare också. Skönt att Per hjälper dig med allt sånt. Det är en snårskog och inte alls så lätt att veta hur man ska agera. Skönt att din läkare var nöjd med dig. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan du och Amanda återförenas i er fina stuga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, utan Per och hans hjälp hade allt det där med papper varit mycket svårare.

   Radera
 4. Skönt att det är bra! Trevligt att Per kom, härligt med en sån vän. Vad bra att du kan köpa din tomt också! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Det låter ju jättebra, alltihopa! Blir ju något helt annat att ha friköpt tomt, en helt annan frihetskänsla. Även om markägaren varit bra, är man ändå beroende av andra välvilja om man vill göra något. Plus att det förstås blir ett helt annat värde på fastigheten, även det inte spelar någon roll nu. Förstår att du är nyfiken på hur det blir i din nyrenoverade stuga!

  SvaraRadera
 6. Härligt att höra att du mår bra! Vad spinnande att bli fastighetsägare! :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Låter ju verkligen bra att du kan bli ägare till både fastighet och tomt, då har du ju mycket bättre kontroll över skötsel och ekonomi. Grattis!
  Underbart att det ser så bra ut på hälsofronten <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det ska bli jätteskönt att bli fastighetsägare ;-)

   Radera
 8. Det låter jättebra allt. Först då att du och Amanda mår bra och sen att du ska köpa tomten :-)

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera