Väderprognos för 5 dagar

torsdag 27 augusti 2015

Blåsigt och mulet...


Ganska sent (för mig) kom det ett godnatt-mail från P och Amanda som gjorde mig jätteglad! Att min lilla tjej har det så bra som det är möjligt utan mig, vet jag ju. Att dessutom få små meddelanden och mail då och då är jättekul! Det kommer bilder också ibland. Jisses, så jag längtar efter henne, snart så... fast det dröjer nog ett tag till innan vi får flytta ihop igen.

Här går dagarna ganska snabbt, trots att det egentligen inte händer så mycket. Att få besök är ju extra roligt. Per kom ju igår och snart dyker Eva upp också. Hon kommer hem från sin stilla vecka i dalarna. En retreat att ta igen sig på och kontemplera är säkert jätteskönt.

Jag börjar kunna koppla av lite mer och koncentrerar på att vila ut ordentligt. Jag behöver också samla krafter efter allt som har hänt. Nu är det snart middag, Köttbullar, sås, potatis, lingonsylt och sallad. Tänk så bortskämd man blir med god mat och service. Jag har det mesta jag behöver, fast lite salta pinnar vore rätt gott att knapra på. Vem vet om jag inte kan få nån av "tjejerna" köpa ett paket eller två vid tillfälle.

Ni får ha en fortsatt trevlig torsdag!
 /Julia


14 kommentarer:

 1. Bra att P och Amanda håller dig underrättad om hur Amanda mår. Som för varje riktig djurvän är det viktigt att ens djur har det bra även när man själv inte är närvarande. Skönt att du börjar kunna koppla av lite också. Krafterna kommer behövas.

  SvaraRadera
 2. Klart ni saknar varandra för det gör man även om ni bägge har det hur bra som helst på era ställen. Det är ju inte detsamma som att vara tillsammans.
  Bara koppla av och njut för det är du verkligen värd.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Så skönt att det är bra, kul med lite bilder också. Vad bra att du kan koppla av lite mer, du har ju fått så stora förändringar i ditt liv och det snurrar fort så det är nog bra att du får lite tid att landa. Nospussar och kramar

  SvaraRadera
 4. Förstår att ni saknar varandra, men härligt att få dessa små meddelanden och bilder som visar hur hon har det :)
  Mumsig mat får du också, hoppas du får ordnat med lite salta pinnar för de är väldigt goda att knapra på :)
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de jättegoda att knapra på! Jag äter dem hellre än sötsaker ;-)

   Radera
 5. Det är så mysigt att läsa om hur bra du har det! Man läser ju annars så många eländesskildringar, om människor som åsidosätts och "glöms bort" av vården. Men så är du också en människa som uppskattar det goda, det är inte alla som gör det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att ta vara på guldkanterna man får mitt i allt elände :)

   Radera
 6. Skönt att det går bra för Amanda hos P och att du blir bortskämd på "hemmet".

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Hemmet" skrattar gott!!! Jo och som vanligt är jag yngst bland tanter och farbröder ;-)

   Radera
 7. Kul att läsa om din vardag, Hoppas du och Amanda kan ses snart igen :) <3
  Tasskram

  SvaraRadera