Väderprognos för 5 dagar

onsdag 12 augusti 2015

Det rullar på...


Idag var Per och hälsade på. Med sig hade han en snickare som kikade på stugan. Nu känns det verkligen att det börjar hända saker. Jag har fixat tillfällig eftersändning av posten och det är ordnat för Amanda medan jag blir bortskämd på Magnolian. Under tiden kommer stugan att göras i ordning invändigt.

Jag kommer att behöva göra vissa val av färger, golv och kök så småningom. Lite hur jag vill ha det har snickaren redan fått veta. Bara i stora drag, detaljerna får vi ta när det blir dags för dem. 
Allra först måste ju kommunen få in min ansökan om bostadsanpassning. Den hjälper Per och Eva till med tack och lov. Jag skulle aldrig klara mig utan deras hjälp.

Nu ska jag smälta dagens händelser och laga lite lunch åt mig. Det blir nog bara lite sallad. Det är bäst att göra det enkelt för mig. Jag är rätt så trött.

Vi önskar er en fortsatt trevlig onsdag!
 /Julia

12 kommentarer:

 1. Det gäller att tänka till så det blir bra och så som man vill ha det och vi tror det blir hur snyggt som helst. Hoppas det inte blir problem med bostadsanpassningen, är lite olika i olika kommuner, vissa får det lätt medan andra måste nästan slita håret av sig.
  Per och Eva är riktiga änglar!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är definitivt mina änglar och jag har några till som tur är!!!
   Vad skulle jag göra utan dem?!?

   Radera
 2. Tänk om alla hade såna klippor som Per och Eva. Det borde gå att klona såna otroliga människor. Tror stugan kommer bli jättefin när den är klar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner ännu en otrolig människa som borde klonas.
   Hon är pärlan som hjälper mig att se till att Amanda får det bra medan stugan görs i ordning. Hon är en av mina änglar också ;-)

   Radera
 3. Helt underbart att du har dom i din närhet och att de hjälper dig så fint. Det värmer att läsa :)

  SvaraRadera
 4. Kul att det äntligen börjar röra på sig där i stugan. Din egen färgsättning på allt wow det kommer att bli roligt då du och Amanda kommer hem igen. Dina söta änglar hjälper dig till det bästa med allt, håller tummar och tassar för ett ja då det gäller din ansökan till bostadsanpassningen. Ha nu härlig men lat kväll
  Kramiz Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir säkert jättebra, min änglar är toppen och tack för tum och tasshållning ;-)

   Radera
 5. Känns skönt att veta att de finns där för dig. Spännande med allt som händer, blir säkert jättebra! Det är ju roligt att välja nytt! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är min trygghet!!! Det kommer bli jättekul att få se resultatet så småningom :)

   Radera
 6. Mycket på gång, förstår jag. Så skönt att du har vänner som finns där för dig, för det är ju många beslut som ska tas, plus att du ändå ska få det dagliga att fungera. Ska bli spännande att höra hur det blir i stugan!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu är det mycket på gång och skönt blir det när allt är klart!

   Radera