Väderprognos för 5 dagar

måndag 24 augusti 2015

Ett livstecken bara...Bara en snabbis. Dagarna går fort, fast jag egentligen inte gör nåt speciellt. Maten här är jättebra och eftersom vi har två rätter att välja på till lunch, så har jag valt mina favoriter och lämnat en önskelista. Jag vet ju att jag oftast hellre äter fisk än kött, så valet blev enkelt. Många av mina med-boende här vill ha kött istället för fisk, så det beställer dom för det mesta från köket, men jag får "min" fisk varje gång det finns på matsedeln. Toppen! 

Jag saknar min lilla Amanda jättemycket. Det är skönt att veta att hon har det bra hos sin extra matte. 

Imorrn ska jag till min gulliga doktor, hon ville träffa mig. Jag var på en snabb promenad idag efter middan. Synd att det blåste så mycket.

Ni får ha en fortsatt trevlig måndag!
 /Julia9 kommentarer:

 1. Vad härligt att man kan välja mellan olika luncher, det är ju lite lyxigt :D Låter som att du har det kanonfint :) Hoppas det går bra hos doktorn.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni bägge har det bra trots saknaden.
  Kanon att det går att välja lite vad man vill ha att äta för trots allt har man favoritmat och vill helst ha sån.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Trevligt att höra ifrån dig! Du verkar ha det jättebra, klart du längtar efter Amanda (och hon längtar säkert efter dig) Njut av att bli lite uppassad nu och lycka till hos doktorn! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Låter som ett bra tillfälligt boende, mat på topp, trevligt rum, och hos din läkare går det nog också bra. Kul att du får komma dig ut på promenad trots blåsten. Synd bara att du och Amanda inte får träffas, men snart så. Ska lämna Madicken o helgen på ett hundhem, vi ska fara bort. Må så gott och sköt om dig, kramizar Gunilla.

  SvaraRadera
 5. Vilken positiv rapport! Härligt att du har det bra, det behövs efter allt jobbigt du gått igenom.

  SvaraRadera
 6. Skönt att dagarna går fort !
  Förstår att du saknar Amanda , matte hade också saknat mig något alldeles fruktansvärt om hon hade behövt vara utan mig mer än ett par dagar.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera