Väderprognos för 5 dagar

lördag 21 december 2013

Grått och regnigt igen…

 

saturday_02

Vi var iväg på lite bus idag. Dyrt bus Förvirrad… Vi köpte en router till datorn så vi kan använda var sin om vi vill, men den har jag inte fått att fungera (än) Ångande arg.

Till tjejerna köpte vi  både en stor påse Aegeing+12 och kattsand. Zooaffären hade slut på kattkalendern så vi fick en med vovvar på och som plåster på såret gav de oss en fin bricka också.

Hemma såg vi att de la en

PICT1445

Health Nutrition kalender i påsen också. De är så gulliga. Fast det är lite trist att vi blir utan RCs Kattkalender för 2014 också Gråtande ansikte. Det var 2011 som vi lyckades att få en, men inte sedan dess. De är alltid slut tyvärr.

På Ö&B köpte vi lite godis till både oss och tjejerna, stora talgbollar och en stor påse med jordnötter till pippisarna.

I mataffären köpte vi all julmat vi kommer att äta under helgen. Jag tjuvstartar med risgrynsgröt idag. Maken äter inte gröt. Nåja, det finns en massa annat för honom att äta.

Vi gör det enkelt för oss med en färdigkokt Piggham skinka, den behöver bara griljeras och det gör vi på måndag. Vi har ju skurit ner maten och äter bara våra favoriter, som 2 sorters sill, som jag lägger in själv, skinka, köttbullar och Janson. Revbensspjäll tycker vi också om, men den grillar vi först i mellandagarna. Det var länge sedan vi hade ett helt julbord, vi är ju bara två. Då fanns ju våra föräldrar som gillade annat också.

Färdtjänsten skötte sig utmärkt idag. Varför är det inte lika bra varje gång? Det är väl nåt jag inte får svar på.

Ha en trevlig lördag!

34 /Julia

8 kommentarer:

  1. Vad skönt att färdtjänsten fungerade, gissar att det var mycket folk ute idag! Ha en mysig kväll i ruskvädret.Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Du kommer att få igång routern snart om du inte redan lyckats.
    Skönt att få hem de sakerna och maten man behöver.
    Matte och matteföräldrarna har inte heller ett helt julbord utan ha det som är godast och sen delar de upp det under hela julhelgen.

    Kramizar & Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Näää :(
      Men jag låter den vara istället för att säga en massa fula ord ;-)

      Radera
  3. Vad roligt med utflykt och skönt att färdis skötte sig! Vi gissar också på att du har fått igång routern innan julafton.
    Här finns det jättebra guider för nästan alla routrar http://portforward.com/english/routers/wireless/ du söker bara på ditt märke och modell
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. 1000-tack för länken! Jag tar itu med routern när jag känner för det.

      Radera
  4. Skönt när de fungerar bra nån gång. Tazz&Kram

    SvaraRadera