Väderprognos för 5 dagar

torsdag 12 december 2013

Hej soliga milda torsdag!

 

thursday_04

Jag vaknade sent, för mig jättesent! Klockan hade hunnit bli ½9, men jag har sovit jättegott, så det var det värt att få min dag lite upp och ner!

Jag är ju en vane människa, med vanligen tidiga vanor. Vid ½9 har jag oftast hunnit med massor av mina morgonbestyr. Större delen med min dagliga träning till exempel. Att äta frukost och sånt som idag var flera timmar försenad. Min blodsockernivå var nere vid anklarna, så min första prioritering var frukost. Jag åt till och med ett kokt ägg på morgonen, till mitt rostade bröd, det gör jag sällan när jag är ensam. Gott var  det och mätt blev jag.

Termometern är på gott humör, precis som jag och

PICT1440

solen. Den skiner för allt den förmår en december dag!

PICT1441

Härligt inte sant? Tjejerna är ute och njuter av solen i rastgården.  Visst är det skillnad mot de senaste vita bilderna! Jag hoppas att vädret håller sig över helgen och nästa helg. Vi måste åka och handla, men vi måste få lite påfyllning i plånboken innan vi kan åka. Vi måste fylla på i skafferi, kyl och frys.

Jag önskar er alla en solig torsdag!

Nice day 1 /Julia

8 kommentarer:

 1. Ibland blir ju dagarna lite upp.och-ner, men en god sömn är värd lite strul. Hoppas också vädret som är nu håller i sig. Gärna till framåt april ungefär.

  SvaraRadera
 2. Tänk vad lite solsken kan göra! Skönt att sova så gott och länge även om det rubbar cirklarna.Nosbufffar

  SvaraRadera
 3. Gott med lite sol. Kan inte vi skryta med precis för här har det varit rått och mulet.
  Då får vi verkligen hoppas på barmark tills ni ska ge er iväg på shoppingrunda.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 4. It was a beautiful day! Sometimes sleeping late is not only good for you, but is a good thing!!! Say hello to the girls...Friday's here...
  Purrs... XX

  SvaraRadera
 5. Härligt att du sov så gott, även om tiden hamnade lite ur led :-) Vi håller tassar och tummar att solen fortsätter skina så att snön inte vågar sig fram :-)
  Önskar er alla en fin Luciadag och en mysig adventshelg!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera