Väderprognos för 5 dagar

söndag 15 december 2013

Trevlig 3:e Advent, vänner!

 

advent 03

Jag har fått de bästa nyheterna i fredags! Maken berättade att han bara jobbar nästa vecka, för att sedan vara ledig enda till 7 januari! Han är ledig i hela 17 dagar. Härligt!!!

julepic-269

Det ska bli jätteroligt! Han får en välbehövlig vila och vi får vara tillsammans. Vi kommer säkert att hitta på lite bus under tiden, om vädret tillåter.

Vi börjar nog med att storhandla kommande lördag! Vi tar vårt köpcentrum i snitslad bana som vanligt.

Vi börjar med Zooaffären, som ligger längst bort, som vanligt och tar oss till vår mataffär som avslutning sist. Jag vill titta in i flera affärer och det är smidigast att ta affärerna i rätt ordning.

Vår lista på vad som behövs är påbörjad, sen är det bara skriva till allt eftersom jag kommer på fler saker som vi behöver.

Det var ju ett tag sen vi handlade stapelvaror, som mjöl och sånt, som är tungt att bära och vi behöver flera saker till. Maken handlar ju bara frukt, bröd, och det absolut nödvändigaste på fredagarna. Han ska inte behöva släpa på mer än de få saker som jag inte kan vara utan.

juba63

Gårdagen gick åt olika skidtävlingar för maken och jag lyssnade på Marcus Samuelssons bok:

oui_chef-samuelsson_marcus-22580448-1725721560-frntl

Jag tyckte mycket om hans bok. Han berättar om sitt intressanta liv och hur det kom sig att han blev kock. Jag rekommenderar boken absolut! Just nu är det Vinter-studion för maken och jag ska leta efter en ny bok att lyssna på. Jag har ju en hel del att välja på Ler!

Ha en trevlig Tredje Advent!

Brev till tomten /Julia

16 kommentarer:

 1. Vad skönt för er. Det blir bara 5 semesterdagar och så 17 dagars ledighet, det är härligt och samma sak för min matte.
  Det kan behövas köpa in lite "tunga" saker ibland och det är ju perfekt att ni kan åka iväg och göra det. Hoppas ni får kul då.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir det mysig med så många lediga dagar! Vi brukar ha kul när vi är ute på bus, bara inte färdtjänsten strular till det för oss!

   Radera
  2. Ja det blir verkligen härligt för er att verkligen få rå om varandra dessa ca två veckor framöver. Jag ska obba de tre dagarna i jul och sedan vara ledig till den 7 januari. Ska bli skönt det med. Må så gott Önskar vi alla fyr och tvåbenta i norr. Förresten vi har fått en ny familjemedlem lilla Siv, fast tjejerna tycker hon ska heta Katten......Vad tycker du?

   Radera
  3. Varför inte en komproMISS??? SKATTEN *skrattar*

   Radera
 2. Trevlig 3:e Advent på er också !
  Här blir det som vanligt inget extra ledigt i jul eftersom min matte jobbar i vården. Men man får ju tänka på den "feta" lönen matte får i januari :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. All heder till matte och alla andra inom vården och räddningtjänsten!!!

   Radera
 3. Ha en underbar Advent och så härliga nyheter ! Tazz&Kram

  SvaraRadera
 4. Vad härligt! Mycket att se fram emot!! kul att komma ut på lite bus också! Trevlig tredje advent på er också! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Skönt att maken är ledig så länge.
  Fortsatt trevlig 3:e advent och stooor KRAM

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga nyheter! Matte är också ledig lika länge och vi längtar lika mycket alla 4 efter jullovet.
  Ha en fortsatt trevlig 3:e kattvent!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Trevlig tredje advent till er också! Härligt med såpass lång sammanhängande ledighet som ni kan ha tillsammans. Så kunde gärna ALLA jular se ut, tycker vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera