Väderprognos för 5 dagar

måndag 16 december 2013

Grått och regnigt!

 

3monday47

Det är så mörkt och grått ute, men det är milt. Vi har +6,8 grader, typiskt måndag!

Jag har sovit uselt igen. Jag hörde nåt tänkvärt igår under en TV sändning under sim EM. Man är så trött att man inte ens orkar sova.Det är väl så det kändes för mig inatt, ungefär.

I morse fick min mobil spader till råga på allt. Den reagerade inte på nåt jag gjorde och till slut plockade jag ur sim-kortet i ren desperation och stoppade den i en gammal Nokkis, som jag bara använder som MP3 spelare annars.

OM maken inte skulle få svar när han ringer, skulle han bli förfärligt orolig och det ville jag inte utsätta honom för. Skönt att jag hade en plan B. Efter att ha pratat med honom hade jag tid i lugn och ro fibbla men den eländiga apparaten. Den var ju fulladdad igår innan jag la mig, så det var inte det som var felet, men tydligen mådde den bra av att bli helt tagen ur bruk i några timmar för den gick igång utan att bråka när jag satte tillbaka sim-kortet.

Jag fick i och för sig uppdatera massor med saker och appar, men nu fungerar den utan problem igen *knackar tre ggr i bordet*.

BOK LINE

Jag vet att jag inte ska hämta nåt mer att läsa, jag har ju massor, men jag fick ett tips via mail om en charmig liten Julbok:

51sd4C2F sL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA278_PIkin4,BottomRight,-59,22_AA300_SH20_OU01_

0ch eftersom den var gratis (idag i alla fall, de har lite flytande priser på sina Kindle böcker), så hämtade jag den. Den har fått fin kritik av dem som har läst boken och jag blev nyfiken. Om du också vill läsa den behöver du ett konto på Amazon.com och en Kindle läsare på datorn eller mobilen, de är gratis och kan hämtas på Amazon också, se länk, sedan är det bra att ladda ner den och läsa Ler! Bilden är en direktlänk till boken!

De har många böcker som de ger bort utan att den kostar nåt! Jag brukar regelbundet botanisera bland dem och oftast hittar jag nåt som jag vill läsa.

BOK LINE

Jag läser massor med böcker och fanfiction på engelska, det är en bra språkträning tycker jag. Man kan använda MR Google, trots att den är rätt dålig, om man inte har ett bra engelsk-svensk ordbok själv.

Ha en fin börja på veckan, trots att det är måndag!

00026 /Julia

10 kommentarer:

 1. Här nere är det också milt ,regnigt och blåsigt väder :(
  Hade faktiskt hellre haft -5grader o snö :)
  Matte varit ledig och hemma hela dagen !
  Har mest slappat och busat lite så klart ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några cm snö (högst!!!) och ett parminusgrader är ju helt OK. Det blir sååå mycket ljusare då!

   Radera
 2. De där mobilerna lever nog ett eget liv då och då men tur du fick liv i den igen.
  Klart att maken skulle ha blivit jätteorolig om han ringt och du inte svarat för det blir man.
  Gratis böcker är helt okej att hämta, hihi. Gäller att passa på då ju!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har gubben och jag kommit överens om hur han kan veta att allt är OK, även om mobilen har egna idéer. jag har sagt det för! Jag ger f*n i hur, men de SKA bara fungera, apparaterna ;-)
   Gratis böcker är toppen!!!

   Radera
 3. Trist måndag, men nu är det nedräkning till helg och långledigt! Hoppas att du får sova i natt.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Så jobbigt att du inte fick sova, hoppas du kommer "i takt" igen i natt. Skönt att mobilen tillfrisknade efter sin vila, inte kul när det krånglar.
  Kul att man kan läsa böcker gratis på nätet, verkar ju vara en riktig liten pärla du har fått tag i där - så sött omslag! <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 5. Jobbigt när sömnen inte varit bra, men hoppas att du fick sova bättre inatt. Det ÄR jobbigt när mobiler krånglar. Jisses, de kan ju reta gallfeber på en, och än värre om man vet att någon kommer att ringa och bli orolig om kommunikationerna inte funkar. Bra att ni har en "reservplan" nu. Boken har jag aldrig hört talas om, men vilken söt framsida den hade! Kram Stationskattmatte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inatt sov jag bätttre. Boken har jag inte hunnit med än, men ska läsa den snart. Vill läsa färdigt den jag håller på med först :)

   Radera