Väderprognos för 5 dagar

tisdag 14 maj 2013

Hej svala tisdag!

 

katte354

Idag har vi haft lite regn på förmiddan, men nu har det klarnat upp och solen tittar nog fram snart. Det är svalare idag än det har varit tidigare. Jag tror att det beror på regnet. Just nu har vi bara +11,6 grader ute.

Jag har sovit jättegott med fönstret så öppet. Visst behövde jag en extra fleecepläd, men det gjorde absolut ingenting. Amanda som gärna sover under filtar eller täcken kom inatt och kröp ner till mig en stund.

Det finns inget som värmer så skönt som en kisse närmast kroppen under täcket! Hon är så mysig när hon knölar ner sig och ligger så nära hon kan Ler.

Idag på morgonen fick jag klara mig utan tidningar, för min uppkoppling fungerade dåligt. Det enda som jag alls kom åt var startsidan på Facebook.  Inget annat fungerade. Inte tidningarna eller bloggen, inte ens min gamla blogg kom jag in i då. Nu tycks allt fungera bra igen, men det var lite tråkigt utan att kunna läsa nyheterna på morgonen.

Nu ska jag fortsätta och läsa, medan jamisarna sover. Denna gång i soffan i sin vanliga hög!

Vi önskar er en solig eftermiddag!

Kisse i kannan /Julia

9 kommentarer:

 1. Good Morning, Hope today finds you well and enjoying your day.Weather sounds nice there, we are having cool morning and warmer days now. It is pleasant for sitting on the porch and reading.
  Wishing you a Bright & Sunny Day also!
  Warm Regards,
  Kitty & Loretta

  SvaraRadera
 2. Man har ju vissa rutiner på morgonen och funkar inte datorn eller uppkopplingen då blir man störd, matte läser också tidningarna på nätet på morgonen.
  Vi har nog haft liknande väder som ni haft.
  Gosigt med en katt som kryper nära, matte säger att jag också är så varm när jag ligger hos henne i sängen och då ligger jag ovanpå täcket.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Det är ju så gosigt att ligga sådär! Vad det blir konstigt när det inte fungerar som vanligt, man vill ju gärna ha sina rutiner.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Jag sover aldrig i mattes säng på natten men jag vet att hon tycker det är jamarmysigt när Bosse kryper in under täcket och sover tätt intill. Mårrgan sover ofta ovanpå täcket men tryckt mot mattes fötter eller ben, det gillar hon också.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Här nere har det också regnat på förmiddagen , men sen på eftermiddagen kom solen fram igen :)
  Trist när internet krånglar och man inte kan göra det man är van vid :(
  Natti Natti

  SvaraRadera