Väderprognos för 5 dagar

fredag 31 maj 2013

Hej soliga och tysta fredag!

 

catshappyforfriday-254x300

Det är härligt med en tyst dag. Bara vinden hörs susa i träden! Toppen! Solen skiner allt den kan och termometer visar 23,7 grader i skuggan! Äntligen är det SOMMAR!

Jag har städat, det vill säga låtit Smulan och Amanda jaga sopborsten en stund och dammat av de svarta ytorna. Nu är det helgfint igen.

Annars har det väl inte hänt nåt speciellt. Ytterdörren har varit öppen sen imorse, det gillar tjejerna! Jag har lyssnat på mer klassisk musik och läst ännu fler fanfiction, skrivna av duktiga amatörer.

Nu är det bara några timmar till innan maken dyker upp för helgen, jätteskönt! Med sig har han veckans post. En bok från Karin, bland annat! Tack så mycket för den! Sedan har mina nya roliga stödstrumpor kommit i brevlådan också. Jag behöver dem och varför inte köpa några med kuliga, barnsliga mönster till ett hyggligt pris. Lite roligare än de vanliga vita från Apoteket för ungefär samma pris.

Fast huvudsaker är ju att maken får vara här hos oss i helgen. Imorrn står Stockholms Marathon på schemat. För oss blir det 1:a parkett i soffan och rullstolen framför TVn. Maken vill måla det lilla som är kvar på förmiddan. Lilla väggen bakom dörren ska bli ljusblå, som resten av huset och sedan är allt klart för denna gång.

Ha en mysig fredagseftermiddag och kväll!

00040 /Julia

7 kommentarer:

 1. Låter som du har det skönt! Jag har också stödstrumpor, har länge beställt från Pahne, är väldigt nöjd med kvalitén. Apotekens och hälsokostbutikernas är ju urtrista!
  Hoppas ni får fint målarväder!

  SvaraRadera
 2. Härligt med en tyst dag och för att inte tala om att det är fredag - toppen!!!
  Skönt när maken gjort det sista måleriet för honom och sen kan ha ta det lugnt!
  Skönt att låta andra springa så långt och bara titta på, hihi! Är rätt så iponerande att de orkar springa så långt, vi här hade inte orkat det!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sportäventyr ser vi på TV. Själva sportandet överlåter vi till dem som kan och orkar :)

   Radera
 3. Tystnad är verkligen SKÖNT ibland! Och så lite sol på det, förstår att ni har njutit idag! Hoppas ni inte behövde vänta alltför länge på husse.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Skönt att ha målningen färdig så här tidigt på året! Här har det varit jamarvarmt idag och fruktansvärt kvavt, men det blev bättre som tur är på eftermiddagen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera